Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΣΟΚ! "Πέθαναν" τη Μαντόνα...

«Η Madonna σκοτώθηκε σε τροχαίο στις 3:45 τα ξημερώματα στην Νέα Υόρκη. Πέθανε πριν φτάσει στο νοσοκομείο. Οι ταυτότητες των άλλων δυο επιβατών του αυτοκινήτου της δεν έχουν ακόμα επιβεβαιωθεί»

Αυτά έγραφαν οι... τίτλοι που περνούσαν στο κάτω μέρος της οθόνης ιταλικής ιστοσελίδας, την ώρα μάλιστα που μεταδιδόταν «δελτίο ειδήσεων»
Πρόκειται για μία κακόγουστη φάρσα, θύμα της οποίας «έπεσε» η βασίλισσα της ποπ, που την «πέθαναν» πριν της ώρας της, για τι άλλο, μα για λόγους τηλεθέασης ή μάλλον επισκεψιμότητας. Οι τέσσερις ιταλοί που έχουν «στήσει» το εν λόγω site έφτιαξαν μέχρι και διασκευή - μοιρολόι του τραγουδιού «Hung up» της Madonna, την οποία χρησιμοποίησαν ως μουσική υπόκρουση για να ανακοινώσουν πως η βασίλισσα σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα.
Φυσικά η Madonna ζει και βασιλεύει και η είδηση είναι ψευδής. Η καλλιτεχνική ομάδα ΙΟΚΟΖΕ των νεαρών Ιταλών που δημιούργησε το φανταστικό αυτό βίντεο για τον αναπάντεχο θάνατο της ποπ σταρ, όπως ήταν φυσικό, κατατρόμαξε τους φαν της. Στο βίντεο, ο παρουσιαστής ανακοίνωνε το γεγονός , ενώ υπήρχαν δηλώσεις μαρτύρων και θαυμαστών της, αλλά και πλάνα από τον τόπο του δυστυχήματος
Η κακόγουστη φάρσα φυσικά και δεν άρεσε καθόλου στην Madonna, η οποία δεν αποκλείεται να κινηθεί και νομικά εναντίον του συγκεκριμένου site.


---
Πηγή: seleo.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News