Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Απόψε η διακαναλική συνέντευξη Παπανδρέου - Αντιδρά η αντιπολίτευση

Απόψε στις 21:00 ο Πρωθυπουργός θα κληθεί να απαντήσει στις ερωτήσεις επτά δημοσιογράφων!

Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί στο Μαξίμου και θα είναι διακαναλική, δηλαδή θα προβάλλεται την ίδια ώρα από όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς. Η διάρκειά της θα είναι 90 λεπτά με δυνατότητα παράτασης, ενώ το ρόλο του συντονιστή θα αναλάβει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιώργος Πεταλωτής, ο οποίος θα απευθύνει το λόγο στους δημοσιογράφους που με τη σειρά τους θα υποβάλλουν τις ερωτήσεις στον Γ. Παπανδρέου. Αξίζει να σημειωθεί, ότι αυτή θα είναι η πρώτη φορά που διακαναλική συνέντευξη θα συντονίζεται από κυβερνητικό εκπρόσωπο και όχι από δημοσιογράφο.

Τα υπόλοιπα κόμματα κάνουν λόγο για «prime time μονόλογο» Παπανδρέου, ενώ μέσα στη βδομάδα ο Αντώνης Σαμαράς ετοιμάζει συνέντευξη – απάντηση στον Γ.Παπανδρέου.

Η σειρά με την οποία θα υποβάλλουν τις ερωτήσεις τους οι παρουσιαστές των κεντρικών δελτίων ειδήσεων είναι η εξής: Πρώτη η Όλγα Τρέμη απο το Mega, δεύτερη η Μαρία Χούκλη από τον ΑΝΤ1 και τρίτος ο Αιμίλιος Λιάτσος απο το Star ενώ θα ακολουθήσουν ο Ανδρέας Κωνσταντάτος, που θα εκπροσωπήσει το Alter, ο Αντώνης Σρόιτερ απο τον Alpha , η Σία Κοσιώνη απο τον ΣΚΑΙ και ο Προκόπης Δούκας από τη ΝΕΤ.

Οι ερωτήσεις θα γίνουν σε δύο κύκλους: Ο ένας θα αφορά στις αυτοδιοικητικές εκλογές και ο άλλος την οικονομία .
Κάθε δημοσιογράφος θα έχει το δικαίωμα μίας ερώτησης σε κάθε κύκλο και μίας διευκρινιστικής, χωρίς χρονικό περιορισμό.
Οι δημοσιογράφοι που θα συμμετέχουν στη συνέντευξη συναντήθηκαν το απόγευμα της Κυριακής σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας και συζήτησαν τις λεπτομέρειες .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News