Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Μαγκριώτης: "Βελτίωση του τμήματος Άγρα – Βρυττών της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας – Φλώρινας – π. Γ.Δ.Μ."

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΣΜΑΝΗΣ: ΣΥΝΕΧΙΖΟΝΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΟΙ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΤΟΥ ΟΔΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΑΓΡΑ-ΒΡΥΤΤΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗ!

Όπως είναι γνωστό, ο Κοσμήτορας της Βουλής και Βουλευτής Πέλλας Γιώργος Καρασμάνης κατέθεσε στη Βουλή ερώτηση προς τον Υπουργό Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων, σχετικά με τη στασιμότητα που παρατηρείται στις εργασίες κατασκευής του οδικού τμήματος Άγρα-Βρυττά.
Στην ερώτηση αυτή του Βουλευτή δόθηκε από τον Υφυπουργό κύριο Μαγκριώτη η παρακάτω απάντηση:

«Το έργο «Βελτίωση του τμήματος Άγρα – Βρυττών της Ε.Ο. Θεσσαλονίκης – Έδεσσας – Φλώρινας – π. Γ.Δ.Μ.» εμπίπτει στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας (Διεύθυνση Δημοσίων Έργων).
Όπως μας πληροφόρησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας η εκτέλεση στο υπόψη έργο συνεχίζεται κανονικά σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα και τη σχετική σύμβαση.
Όσον αφορά τη χρηματοδότηση του έργου, στην κατανομή πιστώσεων του μηνός Αυγούστου εγκρίθηκε πίστωση 320.000,00 ευρώ για την αποπληρωμή εκτελεσμένων εργασιών σύμφωνα με τα αιτήματα της Περιφέρειας»

Ο ΥΦΥΠΟΥΡΓΟΣ,
ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΓΚΡΙΩΤΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News