Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση του επιτελείου του Χρήστου Μπίνου - Ήταν όλοι εκεί

Συναντήθηκαν, συζήτησαν και δήλωσαν έτοιμοι!


Σήμερα το πρωί στην Εύξεινο Λέσχη Αριδαίας συναντήθηκαν όλοι οι υποψήφιοι, τοπικοί και δημοτικοί, του ανεξάρτητου συνδυασμού «Η Αλμωπία μας Ενώνει». Στόχος της συνάντησης ήταν να γνωριστούν όλοι οι υποψήφιοι από τους δύο παλαιούς δήμους Αριδαίας και Εξαπλατάνου, να ανταλλάξουν απόψεις και να συνεργαστούν για την νίκη του συνδυασμού στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Το κλίμα της συνάντησης ήταν ιδιαίτερα ζεστό και ελπιδοφόρο αντικατοπτρίζοντας το κλίμα της κοινωνίας για την παρουσία του συνδυασμού. Συζητήθηκαν μεταξύ άλλων τόσο προβλήματα του τόπου που χρειάζονται άμεσα λύσεις και στους δύο δήμους όσο και η ανάγκη συνεχούς παρουσίας των στελεχών του συνδυασμού σε όλες τις τοπικές κοινότητες.
Όπως τόνισε ο κ.Μπίνος το ήπιο κλίμα και η ενότητα είναι στοιχεία που έχει ανάγκη ο τόπος και κάλεσε τους υποψηφίους του να μείνουν έξω από κάθε στείρα αντιπαράθεση. Ζήτησε από τους υποψηφίους του να προβάλλουν στους πολίτες της Αλμωπίας το πρόσωπο που εκφράζει ο συνδυασμός ώστε να βγούμε από την ανυπαρξία και την αδιαφάνεια. Ο προεκλογικός αγώνας άρχισε. Ο ανεξάρτητος συνδυασμός «Η Αλμωπία μας Ενώνει» θα αγωνιστεί με αξιοπρέπεια και πολιτισμό για μια Αλμωπία που μας αξίζει.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News