Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Θερμή υποδοχή της Ανατολικής Αλμωπίας στον Χρήστο Μπίνο

Με μια ανθοδέσμη υποδέχθηκαν τον υπ.δήμαρχο Χρήστο Μπίνο οι κάτοικοι χωριών της ανατολικής Αλμωπίας εκφράζοντας την αμέριστη στήριξη τους. Κάνοντας πράξη όσα είπε ο υπ.δήμαρχος Χρήστος Μπίνος ότι θα στηρίξει όλα τα χωριά ανεξαιρέτως πραγματοποίησε συναντήσεις στο Ριζοχώρι, τη Θηριόπετρα, τη Νότια , τη Περίκλεια, τη Λαγκαδία μέχρι και τον Αρχάγγελο.

Από το μεσημέρι έως αργά το βράδυ σημείωνε τις ελλείψεις και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι. Ο δήμος πλέον έχει πολλές απαιτήσεις και αυτό είναι πρόκληση , η επικοινωνία με τον συμπολίτη είναι προτεραιότητα για εμάς , δήλωσε ο Χρήστος Μπίνος . Δέσμευση του ανεξάρτητου συνδυασμού « Η Αλμωπία μας ενώνει» είναι να ανταποκριθεί επάξια στην εμπιστοσύνη του κόσμου.

---
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News