Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Ν.Μπακογιάννη: Έτοιμη για την ίδρυση του νέου κόμματος

Έτοιμη για την ίδρυση του νέου πολιτικού φορέα, στις 21 Νοεμβρίου, δηλώνει η κ. Ντόρα Μπακογιάννη, σε συνέντευξή της στην εφημερίδα «Καθημερινή της Κυριακής», και αποκαλύπτει ότι το νέο «κίνημα» δεν θα είναι κόμμα διαμαρτυρίας, αλλά εν δυνάμει κυβερνητικός εταίρος.

Σε όσους πιστεύουν ότι προχωρά στην δημιουργία νέου κόμματος από πίκρα και προσωπικό καπρίτσιο, η κ. Μπακογιάννη απαντά «Το μόνο που ζητώ από αυτούς τους ανθρώπους σήμερα είναι να παρακολουθήσουν στενά τη διαδρομή που ξεκινάμε από την 21η Νοεμβρίου», καθώς όπως αναφέρει η κρίση δεν θα αφήσει το πολιτικό σύστημα ανέγγιχτο και θα υπάρξουν μεγάλες ρήξεις. «Η κυβέρνηση Παπανδρέου θα είναι η τελευταία μονοκομματική», εκτιμά η ίδια.

Όσον αφορά την άποψη ότι δεν μπορεί το έλλειμμα να μειωθεί μέσα σε 18 μήνες, η Ντόρα Μπακογιάννη σημειώνει «Θέλω να μου πείτε έναν οικονομολόγο παγκοσμίως ο οποίος να υποστηρίζει αυτό το θαύμα», ενώ υποστηρίζει πως κάτι τέτοιο θα μπορούσε να γίνει μόνο αν μειωνόντουσαν στο 50% οι μισθοί των δημοσίων υπαλλήλων και οι συντάξεις, και κοβόντουσαν πλήρως οι δαπάνες του κράτους.

Τέλος, όσον αφορά τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ξεκαθαρίζει ότι οι πολιτικές τους διαδρομές μπορεί να είναι και διαφορετικές, αφήνοντας πάντως να εννοηθεί ότι τον αναμένει δίπλα της. «Άλλωστε, αν ο Κυριάκος ερχόταν από την πρώτη στιγμή στο κόμμα μου, οι ίδιοι άνθρωποι οι οποίοι λένε σήμερα ότι δεν μπορώ να πείσω ούτε τον αδελφό μου, θα έλεγαν ότι το Μητσοτακαίικο από φυλή έγινε κόμμα. Δεν γλιτώνω από την κριτική είτε έτσι είτε αλλιώς», τονίζει η κ. Μπακογιάννη.

---
Πηγή: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News