Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Νέα δεδομένα στα Γιαννιτσά – Στήριξη Βαμβίνη σε Στάμκο;

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες από τα Γιαννιτσά, του συνεργάτη της εφημερίδας ΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΣ και ύστερα από σύσκεψη που -τελείωσε αργά και- είχαν ο Στυλιανός Βαμβίνης με το στενό επιτελείο του*, αποφάσισαν ότι μέσα στο επόμενο 48ωρο, θα ανακοινωθεί επίσημα η στήριξη στο πρόσωπο του υποψηφίου Δημάρχου ''νέας'' Πέλλας Γρηγόρη Στάμκου. Η κίνηση αυτή του Στέλιου Βαμβίνη, δημιουργεί νέα δεδομένα στη μάχη του μεγαλύτερου Δήμου του Νομού Πέλλας, του νεοσύστατου από 5 δήμους, ''νέου'' Δήμου Πέλλας. Ο Γρηγόρης Στάμκος θα είναι πλέον και με την υποστήριξη του πρώην Δημάρχου, ο μόνος εκπρόσωπος της κεντροδεξιάς παράταξης και με αυτή την δυναμική θα έχει πιο εύκολο έργο για τη διεκδίκηση του Δήμου, αφού πλέον ο μόνος αντίπαλος του θα είναι ο όχι και τόσο πετυχημένος νυν Δήμαρχος Νίκος Παπανικολάου.

*Σημειώνουμε ότι ο στενός κύκλος αποτελούταν από περίπου 25 με 30 στενούς φίλους του πρώην Δημάρχου Γιαννιτσών.

---
Αναγνώστης (s.p.)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News