Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Στήριξη του Π.Ζέρζη στην αγροτική τοπική παραγωγή

Στο πλαίσιο της περιοδείας που πραγματοποιούν στο Δήμο, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Πέτρος Ζέρζης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι του εκλογικού συνδυασμού “Δήμος Αλμωπίας, ανοικτός Δήμος στον κόσμο”, επισκέφθηκαν χθες, Σάββατο 23/10 τις τοπικές κοινότητες Μηλιάς, Ριζοχωρίου, Φιλώτειας και Φούστανης, όπου είχαν την ευκαιρία να συνομιλήσουν με κατοίκους των τοπικών κοινοτήτων.
Το θέμα της επίσκεψής αφορούσε στη στήριξη της αγροτικής, τοπικής παραγωγής.

Σε δηλώσεις του ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας ανέφερε τα εξής:

“Το όραμά μας για την ανάπτυξη της Αλμωπίας στηρίζεται σε δύο πυλώνες, ένας από τους οποίους είναι η αγροτική ανάπτυξη. Η Αλμωπία είναι ένας τόπος με πλούσια αγροτική παραγωγή και τοπικά προϊόντα υψηλής ποιότητας. Δικό μας χρέος είναι να δημιουργήσουμε τις κατάλληλες υποδομές και συνθήκες για τη στήριξη της αγροτικής και κτηνοτροφικής παραγωγής.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News