Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Τελειώνει η υπομονή για Γκαρσία!

Νέο κρούσμα απειθαρχίας από τον Πάμπλο Γκαρσία, που τον έφερε και εκτός Ευρώπης. Μάλλον ο Ουρουγουανός έμπειρος μέσος να βρίσκεται μία... ανάσα από την απομάκρυνσή του από την Τούμπα και τον ΠΑΟΚ!

Δεν ξέρω τι γίνεται με τον Πάμπλο Γκαρσία. Καλός χρυσός, αλλά και λίγο... τρελός! Άνθρωπος που δεν μπαίνει σε καλούπια και αυτό φαίνεται, όχι μόνο από την παρουσία του στον "Δικέφαλο", αλλά και στις προηγούμενες ομάδες που είχε αγωνιστεί. Αλλά μάλλον έχει έρθει το... τέλος για τον έμπειρο αμυντικό μέσο της ομάδας της Θεσσαλονίκης.

Μέσα σε δύο μέρες έχει καταφέρει να υποπέσει σε ισάριθμα παραπτώματα, δείχνοντας πως δεν περνάει και την καλύτερή του φάση στον ΠΑΟΚ. Όπως γράφαμε και χθες, ο Πάμπλο Γκαρσία είναι έμπειρος ποδοσφαιριστής και επαγγελματίας και πρέπει να είναι αυτός που θα ηγηθεί της ομάδας σε μία δύσκολη περίοδο, όπως είναι αυτή που διανύει τον τελευταίο καιρό ο "Δικέφαλος".

Όμως, ο Ουρουγουανός δείχνει σημάδια... φυγής. Και το κακό είναι πως αυτά που κάνει έχουν άμεσο αντίκτυπο στην ομάδα, με αποτέλεσμα να εξαντλείται η υπομονή της διοίκησης στο πρόσωπο του Πάμπλο Γκαρσία. Γιατί δεν είναι η πρώτη φορά που ο ΠΑΟΚ βγαίνει εκτεθειμένος από τα... καπρίτσια του δυναμικού μέσου. Και αν στις προηγούμενες "ατασθαλίες" του "επαναστάτη" η διοίκηση ακολούθησε τον δρόμο της ψυχραιμίας, τώρα δεν είναι μακριά από το "αντίο".

Ο λόγος; Αυτή είναι η τρίτη και μάλλον η φαρμακερή για τον Γκαρσία. Είναι αυτό που λέμε, μία φορά δεν πειράζει, την δεύτερη ας το υποστούμε, την τρίτη φορά... παραπάει. Στις μπουνιές στον Ντιόγκο έγινε επαναστάτης, αλλά έχασε τα επόμενα ματς του ΠΑΟΚ, λόγω τιμωρίας και στην επιστροφή πήρε και πάλι κόκκινη. Το καλοκαίρι μανούριασε με τον Μπερέτα, την πλήρωσε ο Ιταλός, αλλά δεν είναι κάθε μέρα... Κυριακή για τον Ουρουγουανό.

Ότι και να έχει προσφέρει στην ομάδα, δεν παύει να είναι επαγγελματίας και πρέπει να ενεργεί κάτω από κάποια όρια. Γιατί αν είναι ο καθένας να κάνει αυτό που θέλει, τότε μάλλον έχει χαθεί το παιχνίδι. Και οι τελευταίες εξελίξεις μάλλον με... δικαιώνουν. Ο Γκαρσία ζήτησε να δει τον Ζαγοράκη. Σαν να είναι ο προπονητής και είναι αυτός που αποφασίζει και όχι ένας ποδοσφαιριστής που είναι μέλος της ομάδας.

Αλλά όπως αναφέρω και πιο πάνω, ο Ουρουγουανός βρήκε και τα... κάνει όλα αυτά. Γιατί αν στην αρχή δεν του δείξεις ότι είναι απλά ένας παίκτης, αλλά γίνεται το σύμβολο της ομάδας, λόγω μιας μπουνιάς (!) τότε δεν θα αργήσουν και τα υπόλοιπα... χτυπήματα. Ίσως ο Πάμπλο Γκαρσία να βαρέθηκε στην Ελλάδα και να θέλει να φύγει. Ίσως να αναζητά τα ζεστά λεφτά του Κατάρ και της Σαουηδικής Αραβίας, παρά τα όσα έχει πει στο παρελθόν, ότι γουστάρει τον ΠΑΟΚ.

Όμως, όταν κάποιος γουστάρει την ομάδα που παίζει, γουστάρει αυτό που κάνει, τότε γίνεται ο θεμέλιος λίθος που πάνω του θα στηριχθεί ο "Δικέφαλος" σε αυτή την κρίσιμη καμπή. Και έτσι πρέπει να ενεργεί ένας επαγγελματίας. Μάλλον ο Πάμπλο Γκαρσία θα πρέπει να πάρει μαθήματα συμπεριφοράς από τον Πάμπλο Κοντρέρας. Έχει δημιουργήσει ποτέ πρόβλημα ο Χιλιανός; Όχι! Αυτός δεν είναι ένας από τους ηγέτες του ΠΑΟΚ; Πολύ απλά, αυτός είναι ένας εξαιρετικός επαγγελματίας.

---
Πηγή: sportsecrets.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News