Τετάρτη 20 Οκτωβρίου 2010

Στη «Σπιναλόγκα» ο Γκαρσία

Τεράστιες διαστάσεις φαίνεται ότι παίρνει η υπόθεση Πάμπλο Γκαρσία στον ΠΑΟΚ. Ο Θοδωρής Ζαγοράκης έδιωξε στην κυριολεξία τον ποδοσφαιριστή με ...
υποχρεωτική πενθήμερη άδεια.
Υπενθυμίζουμε ότι ο Ουρουγουανός έφυγε από την προπόνηση ύστερα από φραστικό επεισόδιο με τον υπηρεσιακό προπονητή Μάκη Χάβο. (Το θέμα του διαπληκτισμού ήταν η θέση στην οποία δοκιμάστηκε ο ποδοσφαιριστής στο οικογενειακό διπλό.)
H αρχική προσπάθεια να πέσουν οι τόνοι, φαίνεται ότι δεν βρήκε σύμφωνο τον Θοδωρή Ζαγοράκη, ο οποίος έστειλε τον Γκαρσία σε "ποδοσφαιρική" Σπιναλόγκα. Η υποχρεωτική πενθήμερη άδεια ώθησε τον ποδοσφαιριστή να πάρει την οικογένεια του και να φύγει από την Ελλάδα προς άγνωστο προορισμό.

Το άσχημο της υπόθεσης είναι ότι το πειθαρχικό παράπτωμα, που έτσι κι αλλιώς είναι σοβαρό, έγινε σε περίοδο κρίσης για την ομάδα. Η αλλαγή προπονητή έγινε κάτω από κλίμα δυσφορίας καθώς ο ΠΑΟΚ βρίσκεται πολύ χαμηλά στη βαθμολογία και η επιστράτευση του Μάκη Χάβου έγινε για το καλό της ομάδας. Στις δύσκολες αυτές στιγμές καλούνται προπονητές με ιστορία στην ομάδα, για να ηρεμήσουν το κλίμα Και την προσφορά αυτή, δεν την σεβάστηκε ο Πάμπλο Γκαρσία. Αυτό ίσως ήταν και το γεγονός που εξόργισε τόσο πολύ τον Θοδωρή Ζαγοράκη.

Οι σχέσεις των δύο πλευρών πλέον, είναι πολύ άσχημες, με πιθανότερη εξέλιξη την απομάκρυνση του παίκτη από την ομάδα. Ο ιδιόρρυθμος χαρακτήρας του δύσκολα θα τον αφήσει να παραδεχτεί το λάθος του. Πλέον η διοίκηση καλείται να βρει αντικαταστάτη του, σε μια θέση στο νευραλγικό χώρο του κέντρου.

Υ.Γ. Γρίφο αποτελεί η θέση της Θύρας 4, καθώς ο Γκαρσία αποτελεί το αγαπημένο παιδί της εξέδρας.


---
ΠΗΓΗ:mpalakia.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News