Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Η Εκκλησία της Ελλάδος συμμετέχει στην αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της Εθνικής

Στην αναπτυξιακή προσπάθεια της χώρας θα συμβάλει η Εκκλησία!

Η απόφαση ελήφθη, σύμφωνα με ανακοίνωση της Ιεράς Συνόδου μέσω δανεισμού. Ο αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, απευθυνόμενος στο σώμα της Ιεραρχίας, έκανε ιδιαίτερη αναφορά στην οικονομική κρίση. Παράλληλα, έστειλε μήνυμα προς κάθε κατεύθυνση κατά της πολιτικολογίας ιεραρχών λέγοντας «όταν εμείς οι ιεράρχες πολιτικολογούμε ή καλλιεργούμε εντάσεις και υποθάλπουμε ιδεολογικές αντιπαλότητες είναι βέβαιο ότι αυτό εν τέλει διευκολύνει το παιχνίδι της πόλωσης και αυτούς που την επιθυμούν και την εκμεταλλεύονται».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News