Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Γ.Πασχαλίδης: "Να παράγουμε αληθινό εγχώριο προιόν

Συνεχίζοντας τις ομιλίες σε πολιτικές εκδηλώσεις της ευρύτερης Θεσσαλονίκης, ο πρώην υπουργός και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γιώργος Πασχαλίδης με το ¨Μέτωπο Ανάπτυξης¨ του Μάρκου Μπόλαρη, πραγματοποίησε επισκέψεις – ομιλίες στα διαμερίσματα της Θέρμης, των Βασιλικών και του δήμου Ευόσμου, Ελευθερίου Κορδελιού, ενώ παρουσίασε τις θέσεις του συνδυασμού στην συνέλευση του Γεωτεχνικού Επιμελητηρίου Κεντρικής Μακεδονίας.

Όπως τόνισε μεταξύ άλλων:

«Η επιστροφή στους θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης είναι η κεντρική ιδέα των μεταρρυθμίσεων που άρχισαν με παράδειγμα το σχέδιο ¨Καλλικράτης¨.
Η χώρα πρέπει να παράγει αληθινό εγχώριο προϊόν, αξιοποιώντας τοπικά συγκριτικά πλεονεκτήματα, π.χ. στον αγροδιατροφικό τομέα της Κεντρικής Μακεδονίας. Θυμίζω το θέμα της παγκόσμιας έκθεσης 2008 που είχαμε διεκδικήσει «Μητέρα Γη – δίκτυα γνώσης, γεωργίας, διατροφής», ένα θέμα που διατηρεί την αξία του και σήμερα στο προφίλ της οικονομίας της Κεντρικής Μακεδονίας.
Σήμερα μια κοινωνική συμφωνία για ένα δίκτυο μεταρρυθμίσεων μπορεί να υποστηρίξει την προσπάθεια για μα κοινωνικά δίκαιη έξοδο από την κρίση, την προσπάθεια για την σωτηρία της χώρας.
Η αντιμνημονιακή ρητορεία της Ν.Δ. είναι ένα ευχολόγιο, δεν είναι πρόταση εξόδου από την κρίση.
Στις 7 Νοεμβρίου ψηφίζουμε το ξεκίνημα της εφαρμογής του ¨Καλλικράτη¨, επιλέγοντας ανθρώπους που πιστεύουν σ’ αυτό το σχέδιο.
Ψηφίζουμε μεταρρυθμίσεις που θα βοηθήσουν τη χώρα να μη γυρίσει πίσω.
Απαντάμε θετικά στο δίλημμα ανάπτυξη ή καθυστέρηση, ψηφίζοντας το ¨Μέτωπο Ανάπτυξης¨ του Μάρκου Μπόλαρη».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News