Δευτέρα 4 Οκτωβρίου 2010

Μήνυμα Δημάρχου Αριδαίας κ. Πέτρου Ζέρζη

ΔΕΥΤΕΡΑ 4 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2010: Παγκόσμια Ημέρα των Ζώων!


«Όταν καταλάβουμε πως τα ζώα δεν υπάρχουν στον πλανήτη μόνο για να μας υπηρετούν, τότε θ’ αξίζει να μοιραστούμε τη γη μαζί τους!» Μάρτιν Λούθερ Κινγκ
Με αφορμή τη σημερινή ημέρα που είναι αφιερωμένη παγκοσμίως στα ζώα, μας δίνεται η ευκαιρία να αναλογιστούμε τη στάση μας απέναντι στους αδύναμους συγκατοίκους μας σε αυτόν τον πλανήτη, σ’ αυτούς που μπορούν άνευ όρων να μας παραδοθούν και να μας προσφέρουν την ανιδιοτελή αφοσίωση και αγάπη τους.
Ως Δημοτική Αρχή, τα τελευταία 4 χρόνια, σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Ζώων “ Η ΕΛΠΙΔΑ¨ φέραμε στο προσκήνιο το πρόβλημα των αδέσποτων και δρομολογήσαμε τρόπους αντιμετώπισης. Κοινός παρανομαστής όλων των προσπαθειών μας είναι η καλή διαβίωση των ζώων, αδέσποτων και οικόσιτων, ανεξαρτήτου ιδιοκτητών.
Ο σεβασμός των δικαιωμάτων των ζώων είναι μια υπόθεση που αφορά όλους μας, σε ατομικό και συλλογικό επίπεδο. Απαιτείται ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και συμμετοχή στην κοινή προσπάθεια.
Mε την πεποίθηση ότι η μέριμνα απέναντι στα ζώα αποτελεί αναγκαία συνθήκη για κάθε κοινωνία που επιδιώκει να συνδυάζει την ανάπτυξη με την ανθρωπιά, είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την προσπάθεια μας.

ΠΕΤΡΟΖ ΖΕΡΖΗΣ
ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΡΙΔΑΙΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News