Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Περιοδείες του Νίκου Παπανικολάου

Σε ουσιαστική και γόνιμη διαδικασία διαλόγου με τους πολίτες εξελίσσονται οι περιοδείες του Νίκου Παπανικολάου!

Επισκέψεις σε χωριά του νέου δήμου Πέλλας πραγματοποίησε και χθες το απόγευμα ο δήμαρχος Γιαννιτσών και υποψήφιος δήμαρχος Πέλλας Νίκος Παπανικολάου. Συνοδευόμενος από υποψηφίους συμβούλους του Συνδυασμού της Δημοτικής Ενότητας και παρά τη συνεχή βροχή περιόδευσε στα χωρία Αρχοντικό, Μεσσιανό, Παραλίμνη, Καρυώτισσα, Αγιος Λουκάς. Στη διάρκεια των επισκέψεών του συνάντησε πολίτες του νέου δήμου και συζήτησε μαζί τους για το σήμερα αλλά κυρίως για το αύριο του δήμου Πέλλας. Αυτό που εισπράττει καθημερινά είναι η εμπιστοσύνη του κόσμου στο πρόσωπό του και η δυναμική ευρείας νίκης που διαμορφώνεται μέρα με τη μέρα.

Μιλώντας στους κατοίκους των οικισμών αναφέρθηκε στην έλλειψη βασικών υποδομών που υπάρχουν σε πολλούς από αυτούς και υπογράμμισε πως η δημιουργία υποδομών σε τομείς που συνδράμουν στην οικονομική ανάπτυξη καθώς και στη ποιότητα ζωής των πολιτών του δήμου είναι χρέος και καθήκον μιας δημοτικής αρχής που σέβεται τους πολίτες και νοιάζεται γι αυτούς.

Απαντώντας σε ζητήματα που έθεσαν οι πολίτες και αφορούν την αγροτική ανάπτυξη και τα γνωστά προβλήματα των αγροτών στην περιοχή σημείωσε με νόημα πως «Σε μια εποχή όπου η ελληνική γεωργία αλλάζει χαρακτήρα ο νέος δήμος Πέλλας ένας κατ εξοχή αγροτικός δήμος δεν μπορεί να παραμένει αμέτοχος. Με παρεμβάσεις στα κέντρα λήψης αποφάσεων, με ειδικές προτάσεις για θέματα αγροτικής ανάπτυξης και με συνεργασίες με τους αγροτικούς φορείς επιδιώκουμε τη διαμόρφωση ενός περιβάλλοντος ασφάλειας και κατοχύρωσης του εισοδήματος των αγροτών..»

Μάλιστα πρόσθεσε ότι το ανθρώπινο δυναμικό του νέου δήμου Πέλλας είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο στο οποίο οφείλουμε να επενδύσουμε συστηματικά, παρέχοντας δυνατότητες για να αναπτύξει ιδέες, δράσεις και πρωτοβουλίες.

Πάντως ο κακός καιρός δεν εμπόδισε το Νίκο Παπανικολάου και τους υποψηφίους συμβούλους του Συνδυασμού του να πραγματοποιήσουν την χθεσινή περιοδεία τους η οποία εξελίχτηκε σε μια ουσιαστική και γόνιμη διαδικασία διαλόγου με τους πολίτες των οικισμών.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News