Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

Παυλίδης Χαράλαμπος (Μπάμπης): Υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ (ΜΠΑΜΠΗΣ)
ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ Ν. ΠΕΛΛΑΣ
ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ.

Με την παρούσα θα ήθελα να γνωστοποιήσω, σε σας τους κατοίκους του Νομού Πέλλας, την υποψηφιότητα μου ως περιφερειακός σύμβουλος, με τον συνδυασμό ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΜΕΤΩΠΟ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ και Υποψήφιο Περιφερειάρχη τον Μάρκο ΜΠΟΛΑΡΗ.
Ευελπιστώ, πως με την δική σας και μόνο συμπαράσταση, θα μου δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσω το έργο και την προσφορά μου, ακούραστα και μεθοδικά, μα πάνω απ’ όλα με ΑΡΧΕΣ και ΣΥΝΕΠΕΙΑ.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ Χαράλαμπος
(Μπάμπης)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News