Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

Πρ.Δεμίρης: "Είμαστε εδώ για να αποτελέσουμε τη δική σας επιλογή"

Φίλες και φίλοι,

Καθημερινά κρινόμαστε όλοι ως μέλη της κοινωνίας, είτε μέσω του επαγγέλματός μας είτε από τις επιλογές και τις συμπεριφορές μας στην προσωπική μας ζωή.
Η εποχή που ζούμε χαρακτηρίζεται από την απαξίωση της πολιτικής και των πολιτικών.

Ο κόσμος βαρέθηκε πια τα μεγάλα λόγια και η καταξίωση στην πολιτική είναι μετρήσιμη. Ως εκ τούτου, η επιτυχία της ενασχόλησής μας με τα κοινά είναι άμεσα συνδεδεμένη μ' αυτό, αλλά ταυτόχρονα είναι υπόθεση και ευθύνη όλων. Η καλή πορεία της τοπικής αυτοδιοίκησης εξαρτάται από τις επιλογές μας στα πρόσωπα που θα κληθούν να ασκήσουν διοίκηση.
Πεποίθησή μου είναι ότι ο συνδυασμός " Δήμος Αλμωπίας, Ανοικτός Δήμος στον κόσμο ", ο μόνος άρτιος αριθμητικά συνδυασμός τόσο στα τοπικά ψηφοδέλτια όσο και στο δημοτικό, είναι για όλα τα παραπάνω, ο συνδυασμός που με υπευθυνότητα καταθέτει το μέχρι σήμερα έργο του στην απερχόμενη δημοτική περίοδο, ως εχέγγυο για το νέο εγχείρημα του " Καλλικράτη " στον τόπο μας.
Κατηγορηθήκαμε για αδιαφάνεια, απραξία, έλλειψη οράματος και απλή διαχείριση πραγμάτων. Απαντούμε ότι παραλάβαμε ένα χρεωμένο Δήμο και χωρίς νέο δανεισμό, μειώσαμε το ήδη υπάρχον χρέος. Βρήκαμε απλά τεχνικά δελτία και παρουσιάζουμε ώριμες μελέτες με χρηματοδοτήσεις που η κεντρική διοίκηση μένει να καλύψει. Υλοποιήσαμε τεχνικά προγράμματα πνοής με διαγωνισμούς. Αναδείξαμε τις ομορφιές του τόπου και προβάλλαμε μαζί με τον ιαματικό τουρισμό, το θρησκευτικό και το συνεδριακό τουρισμό. Αδιάψευστος μάρτυρας το 1,5 εκατομμύριο επισκέπτες το χρόνο στα Λουτρά. Είμαστε πανέτοιμοι για το βιολογικό καθαρισμό, την επέκταση του Χ.Υ.Τ.Α, εφαρμόζουμε την ανακύκλωση, βελτιώνουμε τις υποδομές τόσο στις σχολικές μονάδες, όπου εξασφαλίσαμε χώρους για νέα σχολεία, όσο και στις αθλητικές υποδομές.
Σήμερα με τον " Καλλικράτη ", ο νεοσύστατος Δήμος Αλμωπίας απαιτεί περισσότερη δουλειά και έργο, γιατί η Ανατολική και Δυτική Αλμωπία συγκροτούν έναν από τους μεγαλύτερους δήμους σε έκταση στη χώρα. Έναν Δήμο με κοινά προβλήματα για όλους και κοινό μέλλον που μας ενώνει.
Είμαστε εδώ για να αποτελέσουμε τη δική σας επιλογή. Επιλογή εγγύησης και σταθερότητας. Γιατί προσπαθούμε με όραμα το ιδεατό και στόχο το εφικτό και το μετρήσιμο. Για ένα αύριο που δεν αντέχει μπαμπούλες και πολιτικά βαρίδια. Χωρίς διαχωριστικές γραμμές, γιατί τα προβλήματα δεν έχουν χρώμα. Με όπλο μας την εμπειρία, τη διάθεση για προσφορά, την τιμιότητα και με πολιτισμό στην πολιτική. Πράγματα άρρηκτα συνδεδεμένα με τη στάση ζωής απέναντι στα κοινά του επικεφαλούς του συνδυασμού και υποψηφίου Δημάρχου, Πέτρου Ζέρζη.
Μετά τη σημερινή ανακήρυξη των συνδυασμών, θέλω να συγχαρώ τους άξιους συνυποψηφίους μου στο συνδυασμό μας, να τους ευχαριστήσω για τη συμμετοχή και να τους ευχηθώ καλή δύναμη και εκλογή.
Με βαθύ αίσθημα ευθύνης και με διάθεση να εργαστώ για όλη την Αλμωπία, για τον τόπο μας, καταθέτω την υποψηφιότητα μου στις εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, κοιτάζοντας όλες και όλους σας στα μάτια.

Σας ευχαριστώ
Πρόδρομος Δεμίρης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News