Τετάρτη 13 Οκτωβρίου 2010

Ο Γ.Πασχαλίδης στη Γενική Συνέλευση του Κ.Θ.Β.Ε.

ΚΑΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΗΝ ΕΡΤ-3!

Μιλώντας στην γενική συνέλευση των ηθοποιών του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, ο πρώην υπουργός και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Γιώργος Πασχαλίδης, εκπροσωπώντας το συνδυασμό ¨Μέτωπο Ανάπτυξης¨ του υποψήφιου περιφερειάρχη Μάρκου Μπόλαρη, είπε μεταξύ άλλων τα εξής:


«Συμμερίζομαι την αγωνία των ανθρώπων του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδος, για τις δυσκολίες στην λειτουργία του Θεάτρου εξ αιτίας των περικοπών στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Πολιτισμού.
Σήμερα το πρωί επικοινώνησα με την Γ.Γ. του Υπουργείου Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη και εξήγησα την αγωνία της πόλης και της περιοχής για το Θέατρο. Μου ζήτησε να μεταφέρω στους ανθρώπους του Θεάτρου πως οι έκτακτες οικονομικές συνθήκες οδηγούν σε αναπροσαρμογή του προϋπολογισμού και του προγράμματος του 2011, ενώ υπάρχει μέριμνα να μη θιγεί η μισθοδοσία.
Το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος είναι ένας καταξιωμένος θεσμός πολιτισμού στην πόλη της Θεσσαλονίκης στη Βόρειο Ελλάδα, σε όλη την Ελλάδα με διεθνή παρουσία και ακτινοβολία. Ιδιαίτερα αυτό τον καιρό που η πόλη ετοιμάζεται να γιορτάσει τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση της και το Θέατρο τα 50 χρόνια από την ίδρυση του.
Είναι καθήκον όσων ασχολούνται με τα κοινά στην ευρύτερη Θεσσαλονίκη, να συνεργαστούν για να κρατήσουν ζωντανό το Κρατικό Θέατρο Βορείου Ελλάδος».

Νωρίτερα ο Γιώργος Πασχαλίδης επισκέφθηκε την Διοίκηση της ΕΡΤ-3, όπου είχε συνεργασία με τον Πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Τάσο Σπηλιόπουλο, για θέματα δεοντολογίας στην διάρκεια του προεκλογικού αγώνα, σύμφωνα με την οδηγία του Εθνικού Συμβουλίου Ραδιοτηλεόρασης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News