Πέμπτη 14 Οκτωβρίου 2010

Χατζηγιάννης-Μακρυπούλια: Έρχεται αρραβώνας!

Όλο και πιο κοντά έρχονται μέρα με την ημέρα Μιχάλης Χατζηγιάννης και Ζέτα Μακρυπούλια. Και μπορεί προς το παρόν να μην επιβεβαιώνουν τη σχέση τους, ωστόσο οι τελευταίες πληροφορίες επιμένουν: Ο δεσμός είναι σοβαρός και οδεύουν προς επισημοποίηση.

Το ζευγάρι βρέθηκε στην Κύπρο για δύο εικοσιτετράωρα, αλλά δεν έμειναν μαζί. Έφτασαν με διαφορετική πτήση και η Ζέτα προτίμησε να μείνει σε ξενοδοχείο.

Εκεί η όμορφη παρουσιάστρια γνώρισε τους γονείς του Μιχάλη, τον κύριο Γιάννη και την κυρία Ρένα αλλά και την αδερφή του τραγουδιστή, Μελίνα.


Μεταξύ άλλων, το ζευγάρι συζήτησε και την επισημοποίηση της σχέσης του, ενδεχομένως με έναν αρραβώνα που θα γίνει σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο το ερχόμενο καλοκαίρι.

Την επόμενη μέρα το ζευγάρι επισκέφτηκε το νέο εξοχικό που χτίζει ο τραγουδιστής στην Πρωταρά και το βράδυ επέστρεψαν στην Αθήνα.


---
ΠΗΓΗ: Λοιπόν

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News