Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Πρόταση για όσους βρεθείτε στη Θεσσαλονίκη

Η ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΗ-ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ 32ου ΓΕΛ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ 20 ΜΑΘΗΤΕΣ, ΕΚ ΤΩΝ ΟΠΟΙΩΝ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΦΕΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΗΣ Γ’ ΛΥΚΕΙΟΥ, ΜΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΚΑΘΗΓΗΤΗ ΤΟΝ κ. ΚΛΕΑΝΘΗ ΒΑΣΔΟΚΑ, ΕΙΔΙΚΟΤΗΤΑΣ ΦΥΣΙΚΟΥ, ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΕΚΘΕΣΗ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑΣ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ (ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΑΝΩ ΠΟΛΗ). ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΜΕΛΕΤΗΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ.
Η ΕΚΘΕΣΗ ΘΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΣΤΟ ΚΑΦΕ «ΒΙΒΛΙΟ ΤΣΑΙ ΚΑΙ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ-ΖΩΓΙΑ» ΣΤΗ ΓΩΝΙΑ ΤΣΙΜΙΣΚΗ ΚΑΙ ΚΟΜΝΗΝΩΝ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΟΡΟΦΟ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΑΡΚΕΣΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ 3-10-2010 ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 31-10-2010.

ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ: ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΑΣΔΟΚΑΣ ΤΗΛ. 6972427439 Ή ΤΗΛ. ΣΧΟΛΕΙΟΥ 2310303063
ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΒΑΣΔΟΚΑΣ, ΦΥΣΙΚΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ 32ου ΓΕΛ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News