Τρίτη 26 Οκτωβρίου 2010

Μητσοτάκης: Στηρίζω Παπανδρέου

Δηλώσεις που προκαλούν πονοκέφαλο σε Μαξίμου και Διονυσίου Αρεοπαγίτου έκανε χθες βράδυ ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης!


Ο Επίτιμος μιλώντας στον ΣΚΑΙ και ενώ βρισκόταν ακόμη σε εξέλιξη η διακαναλική συνέντευξη, στήριξε ανοιχτά τον Γιώργο Παπανδρέου κάνοντας τις εξής δηλώσεις: «Η πολιτική του ΠΑΣΟΚ είναι ξεκάθαρη και δεν επιδέχεται ελάττωση ή αλλαγή. Ο Παπανδρέου γνωρίζει ότι όποιος αποφασίζει να γίνει αντιδημοφιλής και να πάρει μέτρα που πλήττουν προσωρινά τις λαϊκές μάζες αντιμετωπίζει και αντιδράσεις. Στηρίζω τον Παπανδρέου γιατί στηρίζω την Ελλάδα».
Αυτή η θέση απέχει μακράν από την άποψη της Ντόρας Μπακογιάννη η οποία κάθε άλλο παρά ικανοποιημένη θα είναι από αυτά που άκουσε από τα χείλη του πατέρα της. Άλλωστε, η πρώην υπουργός έχει κατηγορήσει ευθέως τον πρωθυπουργό για τον τρόπο υλοποίησης του Μνημονίου αλλά και συνολικά για την οικονομική πολιτική που ακολουθεί. Και αν για τον πρωθυπουργό είχε πολλά θετικά να πει, για τον πρόεδρο της ΝΔ επανέλαβε πως δεν προσφέρει καμία εναλλακτική λύση για τη χώρα. «Ο κ. Σαμαράς ακολουθεί εσφαλμένη πολιτική και παλαιά πολιτική του τύπου να φθείρουμε την κυβέρνηση, να πούμε κάτι που να ακουστεί καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News