Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

Η πρώτη σύλληψη γυναίκας για πορνογραφία

Η χθεσινή σύλληψη της 50χρονης που κατηγορείται για κατοχή και διακίνηση πορνογραφικού υλικού, είναι η πρώτη που γίνεται στη χώρα μας με τη βοήθεια του υπερσύγχρονου λογισμικού που προμηθεύτηκε το Τμήμα Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος από το FBI.

Πρόκειται για το λογισμικό με το όνομα «αράχνη», το οποίο προειδοποιεί τις αστυνομικές Αρχές κάθε φορά που διακινείται μέσω διαδικτύου μία φωτογραφία ή ένα βίντεο παιδικής πορνογραφίας.

Το νέο λογισμικό εντόπισε ότι η διακίνηση πορνογραφικού υλικού έγινε από τη διαδικτυακή σύνδεση που είναι καταχωρημένη στο όνομα της 50χρονης γυναίκας και με βάση αυτό το στοιχείο έγινε η έρευνα στο σπίτι της και η σύλληψή της.

Η γυναίκα ανέλαβε την ευθύνη και αναμένεται σήμερα να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο σύζυγός της ήταν πρώην συνεργάτης της υπουργού Λούκας Κατσέλη, ενώ το ζευγάρι έχει ένα γιο 20 περίπου ετών.

---
Πηγή: Newsbeast.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News