Παρασκευή 22 Οκτωβρίου 2010

Συνάντηση του Χρήστου Μπίνου με κατοίκους της Αλμωπίας

Με μεγάλη χαρά καλωσόρισαν τον υποψήφιο δήμαρχο Χρήστο Μπίνο οι κάτοικοι των χωριών που επισκέφθηκε χθες το απόγευμα.

Η αρχή έγινε με το χωριό της Πολυκάρπης , ενώ έντονη υπήρξε η συμμετοχή του κόσμου στα χωριά Μεγαπλάτανος και Μοναστηράκι. Οι κάτοικοι θέλησαν να εκφράσουν τα παράπονα τους και να συνομιλήσουν με τον κ. Μπίνο . Αντίστοιχο κλίμα συνάντησε ο συνδυασμός «Η Αλμωπία μας ενώνει» στα χωριά Σαρακηνοί και Κορυφή . Ενώ γεμάτη κόσμο ήταν η πλατεία της Όρμας . Ο κόσμος έχει σοβαρά προβλήματα και χρειάζονται άμεση λύση και η δημοτική αρχή οφείλει να μεριμνεί. Ο ανεξάρτητος συνδυασμός «η Αλμωπία μας Ενώνει», θέλει τον πολίτη δίπλα της, θέλει την συμμετοχή του και την γνώμη του.

---
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News