Τρίτη 19 Οκτωβρίου 2010

Αλλάζει και πάλι ο αντικαπνιστικός νόμος - Νέα δεδομένα μέχρι τα Χριστούγεννα!

Για ακόμη μια φορά το Ελληνικό κράτος είναι έτοιμο να αποδείξει ότι τους νόμους τους κάνει απλά για να τους κάνει!

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας «Το Βήμα», τα Χριστούγεννα έρχεται νέος αντικαπνιστικός νόμος –ο τρίτος που αλλάζουμε- ο οποίος μάλιστα θα εφαρμοστεί από τις αρχές του Δεκέμβρη. Ωστόσο, ως τότε υποτίθεται ότι θα τηρείται κατά γράμμα ο υπάρχον νόμος. Οι σκέψεις που γίνονται για την νέα προσαρμογή, σκέφτεται το ενδεχόμενο να απαγορεύεται το κάπνισμα συγκεκριμένες ώρες την ημέρα. Μία άλλη σκέψη ρίχνει και πάλι στο τραπέζι το ενδεχόμενο να διαχωριστούν τα καταστήματα (ολόκληρα αυτή τη φορά, όχι μισά, μισά) σε καταστήματα καπνιστών και μη. Αυτό για όσα καταστήματα είναι κάτω από 100 τετραγωνικά. Για τα άνω των 100 τετραγωνικών θα επανέλθει το γνωστό μέτρο με τις ξεχωριστές αίθουσες. Λέτε στο Υπουργείο να έχουν την εντύπωση ότι αυτή τη στιγμή τηρείται ο νόμος; Ρητορικό το ερώτημα για να μη κοροϊδευόμαστε…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News