Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

"Ψήφος εμπιστοσύνης" στην Ελλάδα από τον Κινέζο πρωθυπουργό

Ο πρωθυπουργός της Κίνας, Ουέν Τζιαμπάο, θα δώσει «ψήφο εμπιστοσύνης» στην ελληνική οικονομία και θα προχωρήσει σε αποτελεσματικές ενέργειες, για να στηρίξει την ασταθή οικονομική ανάκαμψη της Ευρώπης, μετέδωσε το πρακτορείο Νέα Κίνα.


Ο Κινέζος πρέσβης στην Ελλάδα, Λούο Λιντσουάν, τόνισε στο πρακτορείο ότι η επίσκεψη του Ουέν «θα στείλει και πάλι ένα σαφές μήνυμα στον κόσμο, ότι η Κίνα έχει δώσει ψήφο εμπιστοσύνης στις προοπτικές της ελληνικής οικονομίας και προχωράει σε αποτελεσματικές ενέργειες για τη στήριξη της Ελλάδας, του ευρώ και της Ε.Ε., ώστε να ξεπεράσουν το συντομότερο δυνατόν την κρίση και να πετύχουν σταθερή ανάκαμψη».

«Η χρονική στιγμή της επίσκεψης αυτής είναι σημαντική. Πρόκειται για μια σπουδαία διπλωματική προσπάθεια για την ενίσχυση της στρατηγικής συνεργασίας ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κίνα, την Κίνα και την Ευρώπη».

Ο Κινέζος πρωθυπουργός φθάνει αύριο Σάββατο στην Ελλάδα και αμέσως μετά θα επισκεφθεί την Ιταλία, το Βέλγιο και την Τουρκία.


---
Πηγή: zougla

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News