Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Δ.Πασόης: "Θα αγωνιστούμε για την παραχώρηση του Καϊμακτσαλάν στον Δήμο Αλμωπίας"

H θέση του Υποψηφίου Δημάρχου Δ.Πασόη και του συνδυασμού "Νέα εποχή για την Αλμωπία", αναφορικά με το ζήτημα του χιονοδρομικού κέντρου Βόρας – Καϊμακτσαλάν!


Σύμφωνα με δημοσιεύματα του ημερήσιου τύπου, τους επόμενους μήνες, θα διενεργηθεί Ανοικτός Διεθνής Διαγωνισμός για την παραχώρηση εκμετάλλευσης του Χιονοδρομικού Κέντρου σε ιδιώτες. Μάλιστα, σε αυτό συμφώνησαν όλες οι ενδιαφερόμενες πλευρές, χωρίς ωστόσο να γίνεται καμιά αναφορά για τον Δήμο Αλμωπίας, όπου και ανήκει γεωγραφικά.
Ρωτάμε: Ο Δήμος Αλμωπίας δεν είναι μια από τις ενδιαφερόμενες πλευρές;
Θέλουμε να ενημερώσουμε τους πολίτες της Αλμωπίας ότι θα αγωνιστούμε με όλες μας τις δυνάμεις ώστε ο Δήμος Αλμωπίας να έχει τον πρώτο λόγο για το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας – Καϊμακτσαλάν.
Θα αγωνιστούμε για την παραχώρηση του στον Δήμο μας, όπου και πραγματικά ανήκει.
Θα αγωνιστούμε για την περαιτέρω ανάπτυξη του.
Για εμάς, το Χιονοδρομικό Κέντρο Βόρας – Καϊμακτσαλάν είναι γη της Αλμωπίας και μας ανήκει.


Για τον Συνδυασμό «Νέα Εποχή για την Αλμωπία»,
Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Δημήτρης Πασόης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News