Σάββατο 2 Οκτωβρίου 2010

Ο Χρήστος Μπίνος για τη γιορτή τυριού στο Θεοδωράκι

Η γιορτή τυριού στο Θεοδωράκι είναι πλέον θεσμός ο οποίος πέρα από τις εορταστικές εκδηλώσεις μας υπενθυμίζει την δύναμη του τόπου μας. Τόσο η γεωργία όσο και η κτηνοτροφία είναι πυλώνες της τοπικής μας οικονομίας.
Οι κτηνοτρόφοι στο Θεοδωράκι αγωνίζονται δουλεύοντας σκληρά και με μεράκι χωρίς να κάνουν εκπτώσεις στην ποιότητα των προιόντων τους . Η παραγωγή τυριού αντιπροσωπεύει το χωριό επάξια. Εμείς θέλουμε να σταθούμε δίπλα στους κτηνοτρόφους μας. Οι καιροί είναι δύσκολοι και αναμένονται δυσκολότεροι. Η οικονομία της χώρας μας στενάζει και είναι γεγονός πως η στήριξη στη κτηνοτροφία είναι πενιχρή. Γιαυτό η εκάστοτε δημοτική αρχή πρέπει να συμπαρασταθεί όσο μπορεί στους κτηνοτρόφους.
Με το νέο Νόμο ο Δήμος διευρύνεται, οι απαιτήσεις μεγαλώνουν και χρειάζονται έργα με υπευθυνότητα και αξιοπιστία. Χρειάζεται μια νέα σελίδα με την «Αλμωπία που μας Ενώνει Όλους».
Γιαυτό πρέπει να σταθούμε στα πόδια μας γερά και να αντιμετωπίσουμε το μέλλον χωρίς άλλα πειράματα.
Μετά την νίκη μας τον πρώτο λόγο έχει η εφαρμογή του προγράμματός μας. Ο συνδυασμός μας μιλά ξεκάθαρα και υπεύθυνα. Είμαστε δίπλα στους κτηνοτρόφους, τους ακούμε και θα αντιμετωπίσουμε μαζί όλα τα προβλήματα γιατί η «Αλμωπία μας Ενώνει».


Μαζί σας,
Χρήστος Μπίνος
Συνδυασμός «Η Αλμωπία μας Ενώνει»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News