Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

Ν. Χαλκιδικής: Τα λαθραία τσιγάρα …. παραίτησαν τον αντινομάρχη

Παραιτήθηκε τελικά ο αντινομάρχης Χαλκιδικής Διονύσης Αριστοτελίδης, μετά το...

σάλο που προκλήθηκε στην περιοχή, με απανωτά δημοσιέυματα του κυριακάτικου τύπου, τα οποία έκαναν λόγο για κύκλωμα λαθρεμπορίας τσιγάρων.


Το θέμα πήρε διαστάσεις μετά την παρέμβαση του εισαγγελέα Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης Λάμπρο Τσόγκα , ο οποίος κάλεσε σε απολογία χθες 15 συνολικά από τους 20 συλληφθέντες, μεταξύ των οποίων και το διοικητή Ασφαλείας Πολυγύρου.


Σύμφωνα με το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και μέλος του νομαρχιακού συμβουλίου Αργύρη Λαφαζάνη, το θέμα της αδειοδότησης μονάδας ίδρυσης ξηραντηρίου – τυποποίησης καπνού στην περιοχή Αθύτου – Κασσάνδρας έχει ως εξής:



Η άδεια δόθηκε στα τέλη Αυγούστου, με το θέμα να εισάγεται εκτάκτως στο νομαρχιακό συμβούλιο Χαλκιδικής, παρά την αντίθεση της αντιπολίτευσης.


Από την δικογραφία προκύπτει ότι ο αρχηγός του κυκλώματος, ιδιοκτήτης εταιρείας σεκιούριτι, έδωσε ποσό 12.000 ευρώ σε υπαλλήλους της ΔΕΗ, προκειμένου να εξασφαλίσει την τροφοδοσία με ηλεκτρικό ρεύμα του παράνομου εργοστασίου παραγωγής λαθραίων τσιγάρων σε περιοχή κοντά στις Αγροτικές Φυλακές της Κασσάνδρας.


Για τους αστυνομικούς, πέρα από τις κατηγορίες που αντιμετωπίζουν για την εμπλοκή τους στο εγκληματικό κύκλωμα, έχουν προκύψει στοιχεία και για άλλα αδικήματα. Γι’ αυτόν τον λόγο και αυτό το τμήμα της δικογραφίας έχει διαβιβαστεί επίσης στον εισαγγελέα Εφετών, ώστε να υπάρξει παραπέρα διερεύνηση.


Η έγκριση της άδειας από τη Νομαρχία Χαλκιδικής για την εγκατάσταση ξηραντηρίου καπνού στην περιοχή της Αθύτου, σε μια απόσταση μερικών χιλιομέτρων από το παράνομο «εργοστάσιο», έχει μπει στο μικροσκόπιο των Αρχών και ιδιαίτερα οι διαδρομές που ακολουθήθηκαν και τα δικαιολογητικά που χρησιμοποιήθηκαν και έγιναν αποδεκτά.


---
ΠΗΓΗ: aftodioikisi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News