Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Χωρίς "μπλε" χρίσμα ο δήμος Αλμωπίας!

Κανένας από τους "μπλε" υποψηφίους του Δήμου Αλμωπίας δεν θα πάρει το χρίσμα της Ν.Δ.
Στην ανακοίνωση τεσσάρων ακόμη υποψηφιοτήτων για δήμους της χώρας προχώρησε τη Δευτέρα η Νέα Δημοκρατία!

Στην Αμφίπολη Σερρών ο Μελίτος Κωνσταντίνος, στην Αγιά Λάρισας ο νυν δήμαρχος Κουτσιαντάς Βασίλειος και στον Τύρναβο ο πρώην δήμαρχος Νασίκας Αθανάσιος. Στο Δήμο Περάματος Πειραιά υποψήφιος είναι ο πρώην δήμαρχος Λαγουδάκος Ιωάννης.

Ούτε σε αυτή τη «φουρνιά» δεν συμπεριλαμβάνεται ο δήμος Αλμωπίας. Άλλωστε η απόφαση είναι πλέον ειλημμένη: Παρά την πλειοψηφία των «μπλε» υποψηφίων, η Αλμωπία δεν θα έχει άρωμα Ν.Δ.

2 σχόλια:

  1. ΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΖΗΤΗΣΑΝ ΟΙ ΜΠΙΝΟΣ ΚΑΙ ΖΕΡΖΗΣ, ΚΥΡΙΩΣ, ΠΑΡ ΑΥΤΆ ΔΕΝ ΔΟΘΗΚΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΤΟ ΧΡΙΣΜΑ. ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ ΑΡΑΓΕ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΑΚΙ ΤΟΥ;
    ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΑΝΟΙΓΕΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΑΡΑΝΙΔΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. eidika o zarzhs to zhtoyse san trelos. o mpinos to apolayse thn prohgoymenh fora!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News