Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2010

Ν.Αποστολίδης: "Προσπαθούν να σπιλώσουν την πολιτική μου παρουσία"

"Θέλω να καταγγείλω με τον πιο ξεκάθαρο και απόλυτο τρόπο τους συκοφάντες που αναφέρονται στο όνομά μου για μία δήθεν ανάμιξή μου σε υποτιθέμενο φανταστικό επεισόδιο, το οποίο αφορά τον φερόμενο ως υποψήφιο δήμαρχο κ. Χαρανίδη και εμένα.Εν όψει του επερχόμενου αποστομωτικού εκλογικού αποτελέσματος, κάποιοι σε κατάσταση πανικού αγωνιούν να βρουν ή να πλάσουν ιστορίες, για να παραπλανήσουν τον λαό της Αλμωπίας.

Οι γνωστοί-άγνωστοι συκοφάντες προσπαθούν να ρίξουν λάσπη, εφευρίσκοντας φανταστικά και ανύπαρκτα γεγονότα.
Ενημερώνω τους συμπολίτες μου, ότι ο ίδιος προσωπικά, ποτέ και πουθενά, δεν είχα κανένα επεισόδιο με τον κ. Χαρανίδη. Προσπαθούν να σπιλώσουν το άτομό μου και την πολιτική μου παρουσία ενόψει των εκλογών της 7ης Νοεμβρίου.
Δεν πρόκειται να πείσουν κανέναν. Το ψέμα τους έχει κοντά ποδάρια. Η λάσπη θα γυρίσει στους ιδίους.
Άδικα προσπαθούν! Το ποτάμι της Αλλαγής δεν μπορεί πλέον να γυρίσει πίσω..
Οι συμπολίτες μου έχουν γνώση, έχουν άποψη και δεν μπορεί κανένας να γελάσει κανέναν.

Ν.Αποστολίδης"

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News