Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2010

Οι προβολείς στρέφονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Τα βλέμματα στην Θεσσαλονίκη!

Με το… δεξί θέλει να μπει στην εποχή του Μανόλο Χιμένεθ η ΑΕΚ, η οποία φιλοξενείται από τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» (20:30, Novasports 1). Η «Ένωση» επιθυμεί να συνδυάσει το ντεμπούτο του Ισπανού τεχνικού με νίκη επί των Θεσσαλονικέων.

Ο 46χρονος προπονητής ξεκαθάρισε πως δεν έχει… μαγικό ραβδάκι για να αλλάξει από τη μία στιγμή στην άλλη την ομάδα, όμως τόνισε πως οι «κιτρινόμαυροι» δεν έχουν καταθέσει τα όπλα για τους στόχους που έχουν θέσει και θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να πετύχουν κάτι σημαντικό τη φετινή σεζόν.

Από την προηγούμενη Κυριακή μέχρι χθες το μεσημέρι, ο Χιμένεθ δούλεψε αρκετά στον τομέα της τακτικής και προσπάθησε να γνωρίσει τους νέους του παίκτες, θέλοντας ταυτόχρονα να περάσει κάποια στοιχεία της νοοτροπίας του. Ο Ισπανός κράτησε κρυφά τα χαρτιά του, αν και χθες φάνηκαν κάποια πράγματα που ετοιμάζει.

Ο 46χρονος προπονητής αναμένεται να τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Σάχα, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Γιάχιτς, Δέλλα, Μανωλά και Λαγό. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Ντιόπ και ο Καφές, έχοντας στα πλάγια τους Σκόκο και Έντερ. Πιο μπροστά θα παίξει ο Έντερ, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Τζεμπουρ.

Να σπάσει την αρνητική παράδοση

Από την πλευρά του Άρη, η τελευταία νίκη επί της ΑΕΚ, σημειώθηκε το 1999 μέσα στην έδρα του, όμως οι «κίτρινοι» αισιοδοξούν πως θα σπάσουν απόψε τη συγκεκριμένη παράδοση. Άλλωστε, κάτι ανάλογο είχε συμβεί με τον ΠΑΟΚ, τον οποίο νίκησαν μετά από δώδεκα χρόνια μέσα στην Τούμπα. Ωστόσο, για να έχει αντίκρισμα η παραπάνω νίκη, θα πρέπει να πάρουν το «τρίποντο» και από την ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ ετοιμάζει κάποιες εκπλήξεις στον Ισπανό τεχνικό, σύμφωνα πάντα με τις δοκιμές που πραγματοποίησε στις προπονήσεις κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Σημαντικότερη από όλες η χρησιμοποίηση του Τσεσνάουσκις στη θέση του Χαβίτο στη δεξιά πτέρυγα της μεσαίας γραμμής.

Συγκεκριμένα, ο 55χρονος προπονητής θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Σηφάκη και στην άμυνα, από δεξιά προς αριστερά, τους Νέτο, Ρονάλντο, Λαζαρίδη και Μισέλ. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Φατί και ο Τόχα, έχοντας στα πλάγια τον Τσεσνάουσκις και τον Κάβλο. Το επιθετικό δίδυμο θα αποτελέσουν ο Τσέζαρεκ και ο Κόκε.

Προϊστορία

Από το 1998-99 έχει να ηττηθεί η ΑΕΚ από τον Άρη στη Θεσσαλονίκη σε αγώνα της κανονικής διάρκειας (το σερί χάλασε το εντυπωσιακό 4-0 για τα πλέι οφ του 2007-08). Σε 51 αγώνες ο Άρης έχει 21 νίκες, η ΑΕΚ 13 και τα υπόλοιπα 17 ματς έχουν λήξει ισόπαλα.

---
ΠΗΓΗ: Real.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News