Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Εγκάρδια υποδοχή συνάντησε ο Χρήστος Μπίνος στο Θεοδωράκι


Ο Υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας βρέθηκε στη Γιορτή Τυριού του χωριού.
 Εγκάρδια υποδοχή συνάντησε ο Χρήστος Μπίνος στο Θεοδωράκι. Καλεσμένος των κτηνοτρόφων του χωρίου ο υποψήφιος Δήμαρχος συνομίλησε αρκετή ώρα με τον κόσμο, ασχολήθηκε με τα προβλήματα των κτηνοτρόφων δίνοντας τους ελπιδοφόρες λύσεις. Όπως οι ίδιοι δήλωσαν καθώς μέχρι στιγμής όλα επαφίονταν στην ιδιωτική πρωτοβουλία. Ο κ. Μπίνος δήλωσε ότι η κτηνοτροφία και κατεπέκταση η παραγωγή του τυριού είναι εφαλτήρια ανάπτυξης της περιοχής και θα έπρεπε να εδραιωθούν και ευρύτερα. Το Θεοδωράκι ενίσχυσε το πνεύμα του συνδυασμού " Η ΑΛΜΩΠΙΑ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ " ενώ παράλληλα θεμελίωσε την εμπιστοσύνη του στο πρόσωπο του κ. Μπίνου. Η ένθερμη υποστήριξη που έλαβε ο Χρήστος Μπίνος στη γιορτή τυριού ανέδειξε για άλλη μια φόρα τη ανάγκη του τόπου μας για αξιόπιστη και υπεύθυνη αντιμετώπιση των προβλημάτων της.

---
Το Γραφείο Τύπου

5 σχόλια:

  1. Χρήστο είσαι ο Δήμαρχός μας!μαζί θα πάρουμε το χωριό!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΥΤΕ Ο ΥΙΟΣ ΜΠΙΝΟΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΤΟΛΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ
    ΩΡΑΙΑ ΠΡΟΒΟΛΗ ΜΠΡΑΒΟ, ΠΟΣΟ ΠΑΕΙ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άϊντε βρε. Με το καλό . Μετά να μην ξεχάσετε να πάρετε και την Πόλη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μήνυμα για τον φίλο ανώνυμα που αναρωτιέται "πόσο πάει": Θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε ότι το κείμενο δεν υπογράφεται από το Aridaia News άλλα από το Γραφείο Τύπου του κ. Μπίνου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. δυνατα ρε τακη να διωξουμε τους αλαζονες!τετοιοι ανθρωποι διδασκουν τα παιδια μας στα σχολεια μας!!!το θρασος η αλαζονεια η επαρση περισσευουν!!θα τους δωσουμε αυτο που τους χρειαζεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News