Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

Ταμειακές μηχανές και στη λαική

Ξεκινά από σήμερα η υποχρεωτική χρήση ταμειακών μηχανών στις λαικές αγορές!

Πολλές είναι οι αντιδράσεις από την πλευρά των συνδικαλιστών στην εφορμή του νέου μέτρου, αφού από 1η Οκτωβρίου οι παραγωγοί και οι πωλητές στις λαικές αγορές οφείλουν να κόβουν απόδειξη για τα προϊόντα που πωλούν.

1 σχόλιο:

  1. Kαιρος ηταν,η φοροδιαφυγη παει συννεφο στα παζαρια ενω τα καταστηματα τ αχουν στη μπριζα.Απο τις λαικες κανεις δεν ζηταει αποδειξη, φτανει ποια η ασυλια τους.Να πουλουσαν και φθηνα αντε καλα,ποιο ακριβα απ τα μαγαζια πουλανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News