Τρίτη 5 Οκτωβρίου 2010

ΣΟΚ! Πα-τέρας στο Ηράκλειο βίαζε την κόρη του και τρεις φίλες της...

Απίστευτο. Πα - τέρας επί σειρά ετών βίαζε την κόρη του και σαν να μην έφτανε αυτό βίαζε και τρεις φίλες της. Μία 41χρονη κατήγγειλε τον σύζυγό της ότι βίαζε την κόρη τους και τρεις φίλες της. Η κοπέλα είναι πλέον 18 χρονών αλλά μια μέρα δεν άντεξε άλλο και πήγε στη μητέρα της ισχυριζόμενη πως ο πα - τέρας βίαζε επί 7 ολόκληρα χρόνια τόσο την ίδια όσο και τις τρεις φίλες της.
Η μητέρα σοκαρίστικε και απευθύνθηκε αμέσως στις αστυνομικές αρχές του Ηρακλείου. Αμέσως τον συνέλαβαν και τον οδήγησαν στο τμήμα. Ο ίδιος επιμένει ότι ουδέποτε βίασε τα 4 κορίτσια. Παραδέχεται όμως ότι τις περισσότερες φορές που τα ανήλικα τότε κοριτσάκια ήταν στο σπίτι, πήγαινε στην τηλεόραση έβλεπε ταινίες πορνό και έλεγε μια καλή κουβέντα για τα κάλλη τους.
Ο φάκελος της υπόθεσης βρίσκεται πλέον στα χέρια της Εισαγγελίας Ηρακλείου. Η 41χρονη υποστήριξςε πως ο άντρας της είχε απειλήσει και εκείνη αλλά και την κόρη τους να μη μιλήσουν. Πλέον αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απειλής και της κατάχρησης ανηλίκων σε ασέλγεια.

---
ΠΗΓΗ: filoksenos.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News