Κυριακή 3 Οκτωβρίου 2010

Ο Π.Ψωμιάδης στη Νάουσα

Τη Νάουσα θα επισκεφθεί σήμερα το απόγευμα ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Παναγιώτης Ψωμιάδης. Στις 19.30 συνοδευόμενος από τον υποψήφιο Αντιπεριφερειάρχη Ημαθίας Κώστα Καραπαναγιωτίδη και υποψήφιους Περιφερειακούς συμβούλους θα μιλήσει σε ανοιχτή συγκέντρωση στο δημοτικό αναψυκτήριο «Κιόσκι».
Στην ομιλία του ο κ. Ψωμιάδης, θα επισημάνει τα οικονομικά πλεονεκτήματα της Νάουσας. «Πρέπει άμεσα να εκμεταλλευτούμε τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου σας, την άριστη ποιότητα των προϊόντων, το φυσικό πλούτο, τη μοναδική ιστορία της πόλης» θα πει, τονίζοντας ότι ο δήμος Νάουσας πρέπει να αναδειχθεί σε πόλο ανάπτυξης μακριά από τα λάθη του παρελθόντος. Ιδιαίτερη αναφορά θα κάνει στους εργαζόμενους της ΕΝΚΛΩ που παραμένουν απλήρωτοι επί 19 μήνες, αντιμετωπίζοντας σοβαρότατο πρόβλημα επιβίωσης. Σε αυτό το σημείο θα τονίσει για άλλη μία φορά πως τα προβλήματα του τόπου δεν έχουν χρώμα και ότι στα προβλήματα της καθημερινότητας δεν είναι με κανένα κόμμα. «Είμαι με την αυτοδιοίκηση, είμαι με τους πολίτες, είμαι με τις τοπικές κοινωνίες» θα τονίσει.
Από την πλευρά του, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Ημαθίας Κώστας Καραπαναγιωτίδης, έθεσε ως προτεραιότητα για την αναβάθμιση της περιοχής, μεταξύ άλλων την ολοκλήρωση του τμήματος Πατρίδα – Νάουσα, τη βελτίωση της οδού Βέροιας – Βεργίνας, διαμέσου του φράγματος του Αλιάκμονα, τη Κατασκευή νέας επ.ο.:φράγμα Αλιάκμονα – Ριζώματα – προς Πιερία καθώς και τη βελτίωση της οδού Κατερίνη – Μοσχοπόταμος – Ελατοχώρι – προς Βέροια. Δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα προβλήματα της περιοχής κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο θέμα της ανεργίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News