Δευτέρα 25 Οκτωβρίου 2010

Επιστρέφει το ''Κωνσταντίνου και Ελένης'' με νέα επεισόδια;

Το να επιστρέψει το ''Κωνσταντίνου και Ελένης'' στους δέκτες μας με νέα επεισόδια, σίγουρα ενθουσιάζει πολλούς. Τι απαντάει όμως ο Χάρης Ρώμας;

Το ''Κωνσταντίνου και Ελένης'' είναι ένα σίριαλ το οποίο λατρεύτηκε από τους τηλεθεατές και σημειώνει ακόμη μεγάλη επιτυχία καθώς με τις επαναλήψεις φτάνει πάνω από το 20% στους πίνακες τηλεθέασης.

Σύμφωνα με την Espresso, o ANT1 έκανε πρόταση στον Χάρη Ρώμα να γράψει νέα επεισόδια για να βγει η σειρά ξανά στον αέρα. Η Ελένη Ράντου δέχτηκε ωστόσο ο Χάρης Ρώμας που πέρα από πρωταγωνιστής ήταν κι ο σεναριογράφος της σειράς είπε όχι.

Κι αυτό γιατί έχει σκεφτεί κάτι διαφορετικό για να προσφέρει στους τηλεθεατές και θαυμαστές του. Φαίνεται πως ο ΑΝΤ1 ήθελε να δοκιμάσει τη συνταγή του Mega - λου καναλιού με το ''50 - 50'' ωστόσο αυτό δεν βρήκε την σύμφωνη γνώμη του Χάρη.

---
Πηγή: Tlife.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News