Κυριακή 24 Οκτωβρίου 2010

Pella Life

Το νέο πρωτοποριακό Portal του Νομού μας είναι πλέον διαθέσιμο!

Το PellaLife προτείνει και εκφράζει τις απόψεις του για καθετί καινοτόμο, ενδιαφέρον και νέο γύρω από τη μόδα, τη showbiz, την ομορφιά και την υγεία! Επιπλέον, είναι πλήρως ενημερωμένο για την τοπική επικαιρότητα και τον αθλητισμό με τη βοήθεια των σημαντικότερων blogs του νομού!
Με ένα team που έρχεται συνεχώς σε επαφή με πληθώρα πληροφοριών και τις επεξεργάζεται με το σωστό αισθητήριο αλλά και με τη διαρκή ροή νέων από τον κόσμο της ομορφιάς, της μόδας και των σταρ, το PellaLife επιδιώκει να δημιουργήσει μία σταθερή σχέση με τους αναγνώστες του, ενημερώνοντας τους σε καθημερινή βάση για τα επίκαιρα αλλά και μελλοντικά θέματα συζήτησης!
Με πρωτοποριακές υπηρεσίες και συνεργασίες με μεγάλα site από Αθήνα και Θεσσαλονίκη, το PellaLife είναι εδώ για να διαφημιστείτε οικονομικά και αποτελεσματικά χρησιμοποιώντας τις απεριόριστες επιλογές του internet!!
Αποκτήστε την αναγνωρισιμότητα και την επιρροή που επιθυμείτε!
Εκτοξεύστε την επιχείρηση σας και το όνομα σας στα ύψη με ελάχιστο κόστος!
Αφεθείτε στα έμπειρα χέρια των συμβούλων μάρκετινγκ του site και εφαρμόστε τακτικές αθηναικών προδιαγραφών!
Επισκεφθείτε το www.pellalife.gr και νιώστε τον παλμό του νομού Πέλλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News