Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

ΠΑΟΚ-Βιγιαρέαλ 1-0

Δεν ήταν απλά καλός ο ΠΑΟΚ, ήταν συγκινητικός, παθιασμένος, σοβαρός πειθαρχημένος και κυρίως ήταν ΟΜΑΔΑ. Καταθέτοντας και την ψυχή του ο Δικέφαλος γονάτισε τη Βιγιαρεάλ με 1-0 στην καυτή Τούμπα και πλέον διεκδικεί με πολλές ελπίδες την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Απέναντι σε μια σπουδαία ομάδα με εξαιρετικό πάσινγκ γκέιμ, ο ΠΑΟΚ είχε να αντιπαρατάξει την… Τούμπα, το ομαδικό του πνεύμα και την προσωπικότητα των Κοντρέρας, Γκαρσία, Βιειρίνια και Κρέσιτς που έκαναν εξαιρετικό παιχνίδι. Με όπλο την εκτελεστική δεινότητα του Ουρουγουανού στα στημένα, βρήκε το δρόμο προς το γκολ και τη νίκη.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο. Η Βιγιαρεάλ μπήκε πιο δυνατά, είχε την ευκαιρία να σκοράρει αλλά μετά το δεκάλεπτο ο ΠΑΟΚ βελτίωσε την άμυνά του, είχε καλύτερη κυκλοφορία και θα μπορούσε να προηγηθεί στην κεφαλιά του Ίβιτς και στην προβολή που δεν πρόλαβε να κάνει μπροστά από τον Ντιέγκο Λόπεζ ο Σαλπιγγίδης. Ο διεθνής επιθετικός θα μπορούσε να δημιουργήσει πολλούς κινδύνους στην ισπανική ομάδα αν έπαιρνε πιο γρήγορα την τελική πάσα για να μην έβγαινε οφσάιντ. Η αναγκαστική αλλαγή του Ίβιτς άλλαξε τα πλάνα του Χάβου με τον Ελ Ζαρ να παίρνει τη θέση του στην ενδεκάδα και τον Φωτάκη να παίρνει τον ρόλο του στο κέντρο.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι ισορροπίες διατηρήθηκαν με τους Ισπανούς να έχουν την κατοχή της μπάλας αλλά τον ΠΑΟΚ να καταθέτει ψυχή στον αγωνιστικό χώρο και εκμεταλλευόμενος την παρουσία του Πάμπλο Γκαρσία και την ικανότητά του στις εκτελέσεις των στημένων φάσεων, έφτασε στο γκολ με τον Βιειρίνια. Μετά οι παίκτες του Δικεφάλου έπαιξαν εξαιρετική άμυνα παρά την κούρασή τους, άντεξαν στη μεγάλη πίεση της Βιγιαρεάλ με τη συνεχή κυκλοφορία της μπάλας και στο τέλος πανηγύρισε μια μεγάλη νίκη.

---
ΠΗΓΗ: olapaok.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News