Τρίτη 16 Νοεμβρίου 2010

Χρύσα Ρώπα: «Ο Λάλας έχει 9 σπίτια και εμείς έχουμε μόνο φέτα στο ψυγείο»

Αποκαλυπτική και αγανακτισμένη η Χρύσα Ρώπα!

Μια αποκαλυπτική συνέντευξη για το διαζύγιο και τα περιουσιακά στοιχεία του πρώην συζύγου της, Θανάση Λάλα, έδωσε η Χρύσα Ρώπα στο Πρώτο Θέμα.

Η γνωστή ηθοποιός μίλησε για τα επεισόδια της πολυτάραχης σχέσης της με τον πρώην σύντροφο της, δημοσιογράφο και εκδότη Θανάση Λάλα, το γάμο, το παιδί και το διαζύγιό της.

Η ίδια αποκάλυψε πως δεν την ενδιαφέρει πια να κινηθεί δικαστικά και να διεκδικήσει περιουσιακά στοιχεία από τον πρώην άντρα της. «Αν κάποιος κάνει λαμογιά σε κάποιον άλλο και αν ο ένας το κάνει ζούγκλα, ο άλλος αν θέλει φεύγει. Εγώ απλώς έφυγα. Γιατί να διεκδικήσω; Αν ο άλλος δεν έχει τη διάθεση να σου παρέχει μια μικρή βοήθεια από αυτά που αποκτήσατε μαζί;», ανέφερε χαρακτηριστικά η Χρύσα Ρώπα.

Η ίδια αποκάλυψε πως όσο ήταν μαζί, οι δυο τους είχαν αποκτήσει κάποια ακίνητα τα οποία κράτησε ο πρώην σύζυγος της, ενώ εκείνη μένει σήμερα στο ενοίκιο. «Στο ενοίκιο μένω... Εμείς έχουμε μόνο φέτα στο ψυγείο και ο Λάλας κράτησε τα ακίνητα... Για να μην τρελάνω το σύμπαν 11 χρόνια, δεν διεκδίκησα ποτέ τίποτα. Δεν ήθελα να διεκδικήσω, αφού ο άλλος δεν ήθελε να μου δώσει. Κάποια στιγμή ανακάλυψα ότι όλα τα ακίνητα είχαν μεταβιβαστεί σε offshore εταιρείες», ξέσπασε η γνωστή ηθοποιός.


---
Πηγή: newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News