Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ARIDAIA NEWS: ΤΟ SITE ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΣΚΕΨΙΜΟΤΗΤΑ!

Ένα μεγάλο «ευχαριστώ» οφείλουμε σε όλους τους αναγνώστες μας οι οποίοι και την περίοδο των εκλογών μας επέλεξαν για την ενημέρωσή τους! Η ομάδα του Aridaia News έβαλε τα δυνατά της για να ικανοποιήσει όλους εσάς που μας στηρίζεται και τα κατάφερε σε μεγάλο βαθμό. Η ραγδαία αύξηση των επισκέψεων στη σελίδα μας έδωσε δύναμη και θάρρος να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά παρά τις αντιξοότητες που ενδεχομένως θα συναντήσουμε. Το Aridaia News είναι μία ηλεκτρονική εφημερίδα που ξεκίνησε τη λειτουργία της τον Μάιο του 2010 και μπήκε για τα καλά στα σπίτια χιλιάδων ανθρώπων. Απευθύνεται στην Αλμωπία και ολόκληρο το Νομό Πέλλας, ενώ δίνει μεγάλη σημασία και στις ειδήσεις που αφορούν ολόκληρη την Ελλάδα και τον κόσμο. Τους τελευταίους μήνες δουλέψαμε με συνέπεια και καταφέραμε να ξεπεράσουμε τις 5.000 μοναδικές επισκέψεις και 50.000 προβολές σελίδων την ημέρα. Ευχαριστούμε για ακόμη μια φορά όλους εσάς που μας στηρίζετε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News