Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2010

Τα αποτελέσματα των Δημοτικών εκλογών της Αλμωπίας στο Aridaia News

Κυριακή… κοντή γιορτή!

Σε τρείς μόνο μέρες θα πραγματοποιηθούν οι Δημοτικές και Περιφερειακές εκλογές. Την 7η Νοεμβρίου για την ενημέρωσή σας θα ψηφίσετε Aridaia News ανεξαρτήτως από το τι ρίξατε στην εκλογική κάλπη, καθώς εδώ θα δείτε πρώτοι όλα τα αποτελέσματα λίγο μετά τις 7 το απόγευμα. Καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας θα σας μεταδίδουμε τον παλμό με φωτογραφίες, βίντεο και πολλά παρασκήνια που θα διαδραματίζονται στον Δήμο Αλμωπίας και όχι μόνο. Στόχος μας είναι να σας προσφέρουμε μία άρτια κάλυψη, ώστε να είστε ενημερωμένοι ανά πάσα στιγμή για το τι συμβαίνει τόσο κατά την εκλογική διαδικασία, όσο και μετά το κλείσιμο της κάλπης οπότε και θα έχουμε στα χέρια μας τα πρώτα αποτελέσματα. Μείνετε συντονισμένοι στο Aridaia News για να μάθετε πρώτοι όλα τα γεγονότα. Ραντεβού την Κυριακή!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News