Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Αύριο εκλογές - Η μεγάλη ώρα "απειλεί" τους υποψηφίους

Τα περιθώρια στενεύουν για τους υποψηφίους του Δήμου Αλμωπίας!


Αύριο οι κάλπες ανοίγουν και μέσα τους θα μπει ο κόπος μιας ολόκληρης προεκλογικής περιόδου με τα όμορφα και τα άσχημα χαρακτηριστικά της.

Χθες οι τρεις «μονομάχοι» του Δήμου Αλμωπίας προσπάθησαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να ικανοποιήσουν τους εν δυνάμει ψηφοφόρους τους. Ζέρζης, Μπίνος και Πασόης απευθυνόμενοι στον λαό που τους τίμησε με την παρουσία του, μίλησαν για τα όσα σχεδιάσουν να κάνουν μετά την ενδεχόμενη νίκη τους. Και οι τρεις είχαν μια δόση αιχμηρότητας.
Αντικειμενικά, και οι τρεις ομιλίες θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν επιτυχημένες, καθώς προσέλκυσαν μία εξίσου μεγάλη μερίδα κόσμου. Φυσικά όπως είναι λογικό αποτέλεσαν «σφυγμομέτρηση» λίγες ώρες πριν τις εκλογές. Ο παλμός της κάθε μιας ήταν διαφορετικός.

Αυτή τη στιγμή τα λόγια είναι περιττά, μιας και αύριο η κάλπη θα αναδείξει αυτόν που πραγματικά κέρδισε την εμπιστοσύνη των περισσοτέρων από εμάς. Άρα, πριν βγάλουμε αβέβαια συμπεράσματα, καλύτερα ας περιμένουμε την αυριανή μέρα. Αυτή θα κρίνει καλύτερα.

Άλλωστε από το Aridaia News θα ενημερωθείτε πρώτοι για τα αποτελέσματα λίγο μετά τις 19:00 που κλείνουν οι κάλπες!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News