Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Η δύσκολη "απόφαση" του Χρήστου Μπίνου

Δήλωση έκανε ο Χρήστος Μπίνος λίγα 24ωρα μετά την ανακοίνωση του εκλογικού αποτελέσματος η οποία τον κατέταξε στην τρίτη θέση και δεν του έδωσε το «εισιτήριο» για τη δεύτερη Κυριακή.


Ο πρώην υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας με ανακοίνωσή του στον τοπικό τύπο, ευχαρίστησε όσους τον στήριξαν με την ψήφο τους και ξεκαθάρισε πως οι υποστηρικτές του συνδυασμού του αποδεσμεύονται και μπορούν να πράξουν «κατά συνείδηση» την δεύτερη Κυριακή των εκλογών. Η δήλωση αυτή δημιουργεί ερωτηματικά, καθώς οι περισσότεροι γνωρίζουμε για την κόντρα που έχει αναπτυχθεί στο παρελθόν μεταξύ Χρήστου Μπίνου και Πέτρου Ζέρζη. Το ότι ο πρώτος αφήνει τους ψηφοφόρους του να επιλέξουν «κατά συνείδηση», ίσως και να έχει διπλή ερμηνεία. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Aridaia News, οι συνεργάτες του κ. Μπίνου έχουν μοιραστεί σε Ζέρζη και Πασόη, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει μία ξεκάθαρη απάντηση στο ερώτημα «ποιον στηρίζει ο Χρήστος Μπίνος». Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μας λένε ότι ο επικεφαλής του συνδυασμού «Η Αλμωπία μας ενώνει» θα καλέσει σε συνάντηση τα μέλη του συνδυασμού του και εκεί ίσως ξεκαθαρίσει το τοπίο. Σε κάθε περίπτωση η απόφαση σχετικά με το ποιον θα στηρίξει θα είναι δύσκολη!

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΧΡΗΣΤΟΥ ΜΠΙΝΟΥ:

«Μετά την 7η Νοεμβρίου, ημέρα δημοτικών και περιφερειακών εκλογών, το βέβαιο είναι ότι ανατέλλει μία νέα μέρα για το νέο μας δήμο Αλμωπίας. Ευχαριστώ όλους τους Άλμωπες για τη συμμετοχή τους στην εκλογική διαδικασία. Ευχαριστώ όλους όσους βοήθησαν με την ψήφο τους την προσπάθειά μου στον όμορφο αυτόν αγώνα. Ευχαριστώ όλους τους συνεργάτες μου που ανιδιοτελώς προσέφεραν τις υπηρεσίες τους. Ευχαριστώ όλους τους υποψηφίους μου, τοπικούς και δημοτικούς για την ωραία προσπάθεια στον καθαρό και τίμιο αγώνα τους. Καμαρώνω για αυτούς και τους συγχαίρω. Είναι όλοι νικητές. Τέλος για την επαναληπτική εκλογική διαδικασία της 14ης Νοεμβρίου αποδεσμεύονται οι υποστηρικτές του συνδυασμού μας «Η Αλμωπία μας ενώνει» και ας πράξουν όλοι κατά συνείδηση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News