Τρίτη 23 Νοεμβρίου 2010

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Τι διεκδικεί ο Θ.Θεοδωρίδης από τον Μ.Καραμάνη

Αγαπητέ Νομάρχη

Προχθές 17 Νοέμβρη στα πλαίσια της εθιμοτυπικής επίσκεψής μου στο Γραφείο σου παρακάλεσα να μου παραχωρηθεί ένας χώρος με ένα γραφείο για να συμβάλλω με τις συνεργασίες μας, στην ομαλή και λειτουργική μετάβαση από τον σημερινό θεσμό της Νομαρχίας στο πρότυπης περιφερειακής Αυτοδιοίκησης του Σχεδίου Καλλικράτης. Επειδή σε είδα απροετοίμαστο να δεχθείς την πρότασή μου, θέλω να την υποβάλω και γραπτά και να βεβαιωθείς ότι η πρότασή μου κινείται στα πλαίσια της πολιτικής του Υπουργού κ. Ι. Ραγκούση για την έναρξη λειτουργίας της Αυτοδιοικούμενης Περιφέρειας από 1.1.2011.
Εάν έχεις ήδη κάποιο σχέδιο, ως απερχόμενος Νομάρχης, για τη μετάβαση στο Καλλικράτη, σε προσκαλώ με την ιδιότητά μου ως Νομαρχιακού Συμβούλου της Αξιωματικής αντιπολίτευσης να ορίσεις αυτή τη συνάντηση μας γι’ αυτό το σκοπό την ερχόμενη εβδομάδα.

Θεόδωρος Θεοδωρίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News