Δευτέρα 22 Νοεμβρίου 2010

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Πλούσιο φωτορεπορτάζ από τη Γιορτή Τσίπουρου της Πιπεριάς

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 4η Γιορτή Τσίπουρου Πιπεριάς!
Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο χωριό Πιπεριά της Αριδαίας την Κυριακή 21 Νοεμβρίου. Η Γιορτή Τσίπουρου Πιπεριάς είναι πλέον θεσμός τόσο για την τοπική κοινωνία, όσο και για τους δεκάδες επισκέπτες που καταφθάνουν κάθε χρόνο σ’ αυτήν για να γευτούν το παραδοσιακό τσίπουρο και πολλά άλλα τοπικά εδέσματα. Οι φιλόξενοι κάτοικοι του χωριού μας περίμεναν όλους με ένα χαμόγελο για να γιορτάσουμε όλοι μαζί σε ένα μεγάλο φαγοπότι. Στην εκδήλωση συμμετείχαν πολλά μουσικοχορευτικά συγκροτήματα τα οποία εξέφραζαν όλα τα γούστα, ενώ η προσέλευση του κόσμου ήταν μεγάλη. Το τσίπουρο και τα συνοδευτικά «ζέσταναν» και τον πιο απαιτητικό επισκέπτη. Την εκδήλωση διοργάνωσε για τέταρτη συνεχή χρονιά ο Μορφωτικός Σύλλογος Πιπεριάς, τα μέλη του οποίου δούλεψαν πολύ καιρό για να είναι όλα όπως πρέπει. Χορηγός Επικοινωνίας ήταν το Aridaia News!


ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ ΠΟΥ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΜΟΝΟ ΤΟ ARIDAIA NEWS:
 


















Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News