Κυριακή 28 Νοεμβρίου 2010

ΘΕΜΑ ARIDAIA NEWS: Καθημερινές κλοπές & διαρρήξεις στην Αλμωπία

Σε έξαρση βρίσκονται τις τελευταίες μέρες οι διαρρήξεις και οι κλοπές στην Αλμωπία! Το βράδυ του Σαββάτου άγνωστος δράστης έκλεψε από αυλή της Ξιφιανής ένα μηχανάκι. Ο ιδιοκτήτης του που έλειπε από το σπίτι, μόλις γύρισε αντιλήφθηκε ότι έλειπε από τη θέση του. Τελικά κατάλαβε ότι επρόκειτο για κλοπή. Αξίζει να σημειωθεί, ότι ο άνθρωπος χρησιμοποιούσε το μηχανάκι του για να πηγαίνει στη δουλειά του. Μήπως ήρθε η ώρα η Αστυνομική Διεύθυνση να λάβει πιο δραστικά μέτρα; Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει ούτε καν μία σχετική ανακοίνωση προς τα μέσα η οποία να συμβουλεύει και να καθησυχάζει τους πολίτες, οι οποίοι νιώθουν πλέον τελείως απροστάτευτοι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News