Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ο Π.Ζέρζης και το επιτελείο του στη λαϊκή αγορά της Αριδαίας

Τη λαϊκή της Αριδαίας επισκέφτηκαν χθες, Τετάρτη 3/11, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας, Πέτρος Ζέρζης και οι υποψήφιοι σύμβουλοι του εκλογικού συνδυασμού «Δήμος Αλμωπίας, Ανοικτός Δήμος στον κόσμο», όπου είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με πολίτες και να ακούσουν τις απόψεις, τις προτάσεις και τις ευχές τους.
Στη συνέχεια, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας, συνοδευόμενος από τις γυναίκες και τα νεότερα μέλη του συνδυασμού, επισκέφτηκαν τις καφετέριες της Αριδαίας και συνομίλησαν με νέους ανθρώπους.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας ανέφερε τα εξής:


«Επενδύω στη γυναικεία συμμετοχή και στους νέους ανθρώπους. Πιστεύω ότι μπορούν να εμπλουτίσουν με τις ιδέες τους, τον ενθουσιασμό τους και την όρεξη που έχουν για δουλειά κάθε δημόσια θέση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News