Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2010

Το "ροζ" βιντεο της Μιμης Ντενιση

Σε μπελάδες μπήκαν οι παρουσιαστές της εκπομπής Φώτης και Μαρία Live, μετά την προβολή μικρών αποσπασμάτων της ταινίας «Μικαέλα, ο Γλυκός Πειρασμός» με πρωταγωνίστρια τη Μιμή Ντενίση.

Το γεγονός εξόργισε τη γνωστή ηθοποιό, η οποία κινήθηκε νομικά... εναντίον του Φώτη Σεργουλόπουλο και τη Μαρία Μπακοδήμου, καταθέτοντας μήνυση κατά του τηλεοπτικού διδύμου. Η ηθοποιός είχε αγοράσει στο παρελθόν τα δικαιώματα κάποιων ταινιών στις οποίες είχε πρωταγωνιστήσει η ίδια σε πολύ τολμηρές σκηνές, και απαγόρευε κατηγορηματικά την αναμετάδοση και αναπαραγωγή τους.

Φαίνεται όμως πως οι δύο παρουσιαστές δεν το γνώριζαν αυτό και τώρα κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να συλληφθούν, καθώς όπως εξήγησε ο δικηγόρος της ηθοποιού, κινήθηκε αυτεπάγγελτα η διαδικασία του αυτοφώρου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News