Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Συνέντευξη της υπ. Δημοτικής Συμβούλου Αθηνάς Δούκα

Η Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Αθηνά Δούκα, παραχώρησε συνέντευξη στο Aridaia News και το Pella Life!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ:




1) Τι σας έκανε να επιλέξετε τον συνδυασμό του Δημήτρη Πασόη για την κάθοδό σας στις εκλογές;

Ο Δημήτρης Πασόης είναι ένας έντιμος άνθρωπος που ξέρει να βοηθά τον κόσμο και ξέρω πως θα προσφέρει έργο στην Αλμωπία. Αυτό ήταν το βασικό κριτήριο της επιλογής μου!

2) Ποιο είναι το κλίμα που εισπράττετε κατά την επαφή σας με τον κόσμο; Είστε αισιόδοξη για το εκλογικό αποτέλεσμα;

Ο κόσμος της Αλμωπίας επιθυμεί να γυρίσει σελίδα. Ξέρει ότι θα είμαστε μαζί του από την πρώτη στιγμή και θα του προσφέρουμε την ανθρωπιά που έχει μεγάλη ανάγκη. Αγαπάμε τον τόπο μας και θέλουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Η ψήφος κατακτιέται δεν χαρίζεται! Καμία ψήφος δεν πρέπει να πάει χαμένη. Ο κόσμος ζητά βοήθεια.

3) Μια μεγάλη μερίδα ανθρώπων απαξιώνει τον θεσμό των εκλογών, ορμώμενη από τη γενική άσχημη κατάσταση της χώρας μας. Τι έχετε να πείτε σε αυτούς τους ανθρώπους;

Προτρέπω τον κόσμο να πάει στις κάλπες και να δείξει εμπιστοσύνη στο πρόσωπό μας. Υποσχόμαστε ότι δεν θα τον απογοητεύσουμε σε καμία περίπτωση. Δικαίως είναι απογοητευμένος ο κόσμος, καθώς μέχρι τώρα άκουγε μόνο λόγια και υποσχέσεις και έργα δεν έβλεπε. Ήρθε η ώρα να αλλάξει αυτό!

4) Ποια είναι κατά τη γνώμη σας τα σημαντικότερα προβλήματα του Δήμου μας, τα οποία πρέπει να βρουν άμεσα λύση;

Τα προβλήματα του δήμου μας είναι πολλά και κοινά!!
Η αγροτιά ζητά βοήθεια! Το ίδιο και οι νέοι! ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ! Εμείς θα προσπαθήσουμε να προσεγγίζουμε τα προβλήματα της κάθε περιοχής...του κάθε χωριού κατά προτεραιότητα και θα κάνουμε ότι μπορούμε για να τα λύσουμε στο μέγιστο δυνατό βαθμό!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News