Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Ομιλία του υποψήφιου Δημάρχου Πέτρου Ζέρζη στον Εξαπλάτανο!

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας και επικεφαλής του συνδυασμού “Δήμος Αλμωπίας, Ανοικτός Δήμος στον κόσμο”, Πέτρος Ζέρζης, πραγματοποίησε ανοικτή ομιλία χθες, Πέμπτη 4/11/2010, στις 7 το απόγευμα, στην κεντρική πλατεία Εξαπλατάνου.

Στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος Πέτρος Ζέρζης, αναφέρθηκε στο πρόγραμμά του για τη συνένωση των Δήμων Αριδαίας και Εξαπλατάνου το οποίο περιλαμβάνει τη λήψη όλων των αναγκαίων μέτρων για την παροχή αξιόπιστων υπηρεσιών, την επίτευξη οικονομιών κλίμακας καθώς και τη βελτίωση της ποιότητας ζωής κάθε δημότη.

Τόνισε ότι ο νέος Δήμος είναι φυσική συνέχεια για όλους εμάς τους κατοίκους της Αλμωπίας γιατί είμαστε ήδη στενά συνδεδεμένοι και λειτουργούμε ως σύνολο σε κοινωνικό, πολιτισμικό και ανθρώπινο επίπεδο.

Όπως είπε χαρακτηριστικά “Δεν μπορώ να φαντασθώ πώς μπορεί να υπάρξει Δήμος Αλμωπίας χωρίς τον Εξαπλάτανο, τη γενέτειρα του Μενέλαου Λουντέμη”.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος Αλμωπίας Πέτρος Ζέρζης, δεσμεύτηκε για: “την πλήρη και ουσιαστική λειτουργία των αποκεντρωμένων δημοτικών υπηρεσιών, με στόχο την ενίσχυση της εξυπηρέτησης του πολίτη στον τόπο κατοικίας του. Κανένας πολίτης δεν μετακινείται άσκοπα προς την έδρα του Δήμου”. 

---
Το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News