Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2010

Νέες αυξήσεις στα τσιγάρα

Νέα αύξηση στα τσιγάρα και στα προϊόντα καπνού έρχεται να βάλει φωτιά στις τσέπες των θεριακλήδων όλης της χώρας!

Το νέο νομοσχέδιο προωθείται μέσα στον Νοέμβριο και θα κατατεθεί στη Βουλή αμέσως μετά το άνοιγμα της, μιας και τώρα είναι κλειστή λόγω εκλογών.

Το νομοσχέδιο προβλέπει αύξηση του πάγιου φόρου από 10% σε 15%, γεγονός το οποίο θα συνεπάγεται κι αύξηση του περιθωρίου κέρδους για τους περιπτερούχους. Από την άλλη πλευρά, όμως, για να μην καταστήσει το προϊόν εντελώς ασύμφορο οικονομικά θα ανακοινωθεί μείωση της συνολικής φορολόγησης του από 67% σε 65%. Κι έτσι στο τέλος της ημέρας κι από τον συνδυασμό όλων των παραπάνω, τα τσιγάρα θα πωλούνται ακριβότερα κατά περίπου 30 λεπτά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Οι όροι χρήσης που ισχύουν για τη δημοσίευση των σχολίων, έχουν ως εξής:

Κάτωθι των περισσοτέρων κειμένων του διαδικτυακού τόπου παρέχεται η δυνατότητα υποβολής σχολίων από τους χρήστες/ επισκέπτες. Η δυνατότητα αυτή είναι καταρχήν ελεύθερη. Ωστόσο, η συντακτική ομάδα δύναται να προβεί άμεσα και χωρίς καμία προηγούμενη ειδοποίηση ή αιτιολόγηση, στη διαγραφή οιουδήποτε σχολίου κρίνει ότι είναι εκτός του δεοντολογικού πλαισίου, των στόχων και των υπηρεσιών του διαδικτυακού τόπου, ειδικά δε εάν αυτό είναι υβριστικό, ειρωνικό, έχει στόχο να προσβάλλει τρίτο πρόσωπο ή την ιστοσελίδα.

Σε καμία περίπτωση ο διαχειριστής του διαδικτυακού τόπου δεν υιοθετεί, ενστερνίζεται, αποδέχεται ή εγγυάται την αλήθεια των προσωπικών σκέψεων, αντιλήψεων και πληροφοριών, οι οποίες εκφράζονται από τους επισκέπτες/χρήστες της ιστοσελίδας.

Με την αποστολή ενός σχολίου αυτόματα αποδέχεστε τους όρους χρήσης.

Η συντακτική ομάδα του Aridaia News